Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Νότα αναστατώνεται με την άφιξη του Φάνη και απασίζει να ανακαλύψει τα μυστικά του. Στο μεταξύ, στο Κιάρι, η και ο Μάρκος προσπαθούν να παραμείνουν προκτικοί και να συναντηθούν, ενώ ταυτόχρονα ο Ιάσονας ένα ακριβό δώρο για την αγαπημένη του Ουρανία. Στο μεταξύ, η Μαργέτα αντιμέτωπη με σημαντικές πολιτικές προκλήσεις που διαταράσσουν τη ζωή της. Από την άλλη, η Ευγενία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το να αποκαλύψει τα ραντεβού του με την Αλεξάνδρα. Θα το καταφέρει αυτό; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Νέα ανησυχία για τη Μαργέτα

Η Ουρανία επιχειρεί να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα, δημιουργώντας μια νέα ανησυχία για τη Μαργέτα, η οποία φοβάται για τις πραγματικές προθέσεις της Ουρανίας. Την ίδια στιγμή, η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια σχετικά με τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, λέγοντας της όσα άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας.

Παράλληλα, η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη που αναμένεται να επιδεινώσει τη σχέση της με τον Ιάσονα και να αυξήσει την ένταση που υπάρχει ήδη ανάμεσά σε εκείνον και τον Μάρκο. Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Αποφασισμένη να προστατεύσει το δικό της όφελος, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Ιάσονα.

Ο Ιάσονας, με την αποκάλυψη αυτή, προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία της χωρος. Με την έρευνα του, αποκαλύπτεται το όνομα του κατόχου του όπλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τους αρχικούς ισχυρισμούς της Αλεξάνδρας.