Οι Πανθέοι Επόμενα Επεισόδια: Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω, έπειτα από το χτύπημα των Ιταλών στην Τήνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της ς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια 65-66

Πέμπτη 01/02

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65
Η Μάρμω νιώθει πως η καταστρή του δέντρου που φύτεψε ήταν το σημάδι που της έστειλε το σύμπαν για να της δείξει πως δεν πρέπει να είναι με τον Κίτσο. Όμως, εκείνη, θα το αγνοήσει και θα συνεχίσει τη της μαζί του. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει να καταλάβει αν η Σοφία έχει όντως ακόμα αισθήματα για εκείνον.

Η Σοφία θα συνειδητοποιήσει πως ο Λουκάς είχε δίκιο και θα παραδεχτεί στον εαυτό της, όχι όμως και στον Ανδρέα πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Φάνης εκλέγεται πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, και τώρα πλέον ο Μαρμάρης έχει ακόμα λόγο να θέλει να προχωρήσει η «αποπλάνησή του» από την Πέλλα.

Ο Σολδάτος θα βρει τον Γαλάτη και θα απαιτήσει να μείνει μακριά από τη Δέσποινα, όμως εκείνος θα του κάνει σαφές πως θα τη διεκδικήσει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ξημερώνει η 15η Αυγούστου. Ο τορπιλισμός του «Έλλη» θα σημάνει συναγερμό και θα φέρει νέες ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή όλων…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66
Ο Ανδρέας ανησυχεί για τη Μάρμω, έπειτα από το χτύπημα των Ιταλών στην Τήνο και να πάει το γρηγορότερο κοντά της. Όμως ο και η Μάρμω είναι αποφασισμένοι να ζήσουν μαζί και εκείνη σκοπεύει να πει στον Ανδρέα όλη την αλήθεια. Εντωμεταξύ, η Χρυσοστόμη αναμένει με χαρά την επιστροφή της Μάρμως στην Αθήνα, ενώ η Σοφία νιώθει πολύ άσχημα για την που πήρε η σχέση της με τον Ανδρέα.

Την ίδια ώρα, η Πέλλα κάνει το μεγάλο με τον Φάνη προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις ζωές τους, ενώ ο Στάθης αδυνατεί να τα ξαναβρεί με την Αλέκα, όσο κι αν προσπαθεί. Από την πλευρά του, ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να δώσει το αίμα του για την πατρίδα, αλλά έχει μπλέξει στα γρανάζια του νό. Και ο Μαρμάρης, που θα σπεύσει να τον βοηθήσει, προφανώς θα το κάνει γιατί έχει δόλια σχέδια κατά νου.