Η παραλία επόμενα επεισόδια: Στα Μάταλα, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για το αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν δεν αποτελούν απλώς στολή, αλλά λειτουργούν ως προσωπεία, κρύβοντας τα σκοτεινά μυστικά που την κοινότητα και τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό.

Εν τω μεταξύ, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται περισσότερα για τον ξενο τρόπο που συμπεριφέρεται ο Χάρι. Τα μυστικά που φαίνεται να κρύβει προκαλούν ρήξη στη σχέση τους και δημιουργούν σταση μεταξύ τους, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι φαίνονται ένοχοι, όλοι έχουν μυστικά. Άραγε θα έρθει ποτέ στο φως η αλήθεια των τραγικών που πλήττουν την κοινότητα των Ματαλών;

Ο Λοΐζος αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά την πραγματικότητα πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη, και ανακαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά και σκληρές αλήθειες, τρομοκρατείται. Παράλληλα, ο Μαρκ βυθίζεται στην αβεβαιότητα που τον συγκλονίζει, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα πρόσφατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το κρίσιμο σημείο στη ζωή του.

Την ί στιγμή, ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας τη βοήθειά του για τη διαχείριση του καφενείου. Οι κάτοικοι των Ματάλων βρίσκονται σε νέες και η αβεβαιότητα για το τους τους γεμίζει πολλά ερωτηματικά.