Το Μυικό της Πεταλούδας: Ο Φίλιππος λέει Ειρήνη ότι αποφάσισε να τ΄ αφήσει όλα πίσω για χάρη της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 60

Η Χλόη, που έχει δει τον Παύλο κοντά στο σπίτι του Μάρκου, κρύβεται πολύ ταραγμένη για να μην τη δει. Τον περιμένει να για να πάει να μιλήσει με το Μάρκο, αλλά, ο Παύλος εντοπίζει στο νητό του σήμα απ΄ το κινητό της Χλόης και αλαβαίνει ότι η Χλόη είναι κάπου εκεί κοντά κι αποφασίζει να τη βρει.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 3/10 Επεισόδιο 60

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να τ΄ αφήσει όλα πίσω για χάρη της και για χάρη του μωρού τους και της μιλάει για τον πατέρα του, που τους παράτησε με τη μάνα του, όταν ο Φίλιππος ήταν μικρός κι από τότε δεν τον ξαναείδε.
Η Έλενα λέει στον Άλκη και στη Λουκία για τη δήθεν απόπειρα του Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με το στο για την ανάκριση, η Έλενα τον βλέπει και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει.
Ο ς φτάνει κι αυτός στο τμήμα την ίδια ώρα κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόφορο, η Κρίστια που έχει αργήσει, παίρνει στο κινητό της ένα μήνυμα, που την τρομοκρατεί.