Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη έρχεται στον Β΄κύκλο της αγαπημένης σειράς του ALPHA TV «Παράδεισος των Κυριών». Στο επίκεντρο του γεγονότος βρίσκονται η Μιράντα και ο Ντίνος, οι οποίοι μεγαλώσουν την οικογένειά τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ευχάριστη εξέλιξη στον Β΄κύκλο…

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της καταστροφικής ς που εκδηλώθηκε στον «Παράδεισο» την ημέρα του γάμου τους, η ζωή τους φαίνεται να φέρνει ένα λαμπερό φωτεινό μέλλον.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή στιγμή τους βρίσκει να επιλέγουν τον δρόμο της υιοθεσίας, στον οποίο ανυπομονούν να προχωρήσουν να κλείσουν τον κύκλο της ευτυχίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει υποστεί αδιανόητες δοκιμασίες, την τραγωδία της απώλειας του νεογέννητου παιδιού τους λίγο από τον γάμο τους. Η Μιράντα, μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό και της αδελφή της από τον διεφθαρμένο αστυνομικό Θανάση Χρηστίδη, έπειτα από τον σοκ που υπέστη, απέβαλε.

Παρά τις προσπάθειές τους, η επιθυμία του Ντίνου και της Μιράντας για ένα παιδί δεν πραγματοποιήθηκε. Οι σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες του βιασμού της Μιράντα από τον Χρηστίδη, όταν ακόμα ήταν νεαρή, δημιούργησαν μόνιμα προβλήματα στην επίτευξη νέας ς.

Ωστόσο, η θέληση της Μιράντα και του Ντίνου να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους παραμένει το μεγάλο τους όνειρο. Έτσι , λοιπόν, το ζευγάρι ξεκινά τη διαδικασία νόμιμης υιοθεσίας από ένα ίδρυμα, πέραν των συνεχιζόμενων προσπαθειών για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Μιράντας.