Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και ς τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Στην σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν οφείλεται στον Ρένο και αντιμετωπίζει την ανατροπή των σχεδίων του.

Η επίσκεψη της Ζωζώς, φίλης της Νέλλυς, στο τμήμα, αν και δεν φέρνει άμεσες απαντήσεις, αρχίζει να διαλύει μερικές από τις αμφιβολίες που επικρατούν. Ο Αποστόλης, από την πλευρά του, είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητά του και εισβάλλει κρυφά στο του Χρήστου για να ανακαλύψει στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, η Αμαλία φράζει στη Μιράντα τη μεταμέλειά της για την αποκάλυψη της αλήθειας, καθώς αυτό της έχει ανατρέψει τη . Ένα νέο στοιχείο που αναδύεται φωτίζει την υπόθεση του φόνου της Νέλλυς και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για έναν από τους εμπλεκόμενους.

Μια πρόταση από τον Σίμο φέρνει στον , η Μιράντα, μαθαίνοντας τα νέα, προσπαθεί να πείσει τον Ντίνο να αλλάξει γνώμη. Ο Σωτήρης, αντιμετωπίζοντας τις των πράξεών του, παραμένει σταθερός δίπλα στην Όλγα.

Ο Μάρκος, μετά από μια συζήτηση με την Πιπίτσα, αγωνίζεται να επαναφέρει την ηρεμία και την ισορροπία στην οικογένειά του. Τέλος, η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη προσπαθεί μάταια να φτιάξει τις ισορροπίες στην οικογένειά του. Η Στέλλα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει με νύχια και με δόντια αυτό που θέλει…