Η Έλσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αναμετράται με τα συναισθήματά της για τα δύο αγόρια που αγαπά. Ο ς πλέον πιο προσιτός, καθώς εργάζεται για τη Σοφία, και αυτό τους επιτρέ να συναντιούνται συχνότερα.

Από την άλλη, ο Τάσος εγκατέλειψε την κοπέλα του, αλλά τώρα επιστρέφει και την περιμένει ξανά. Σε αυτό τον πολύπλοκο χορό συναισθημά, ο όλας βρίσκει ηρεμία με τη Χαρά, ενώ η ψυχος του, έχοντας ερωτευτεί τον ίδιο, προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα αισθήματά του για την Έλενα.

Η Έλενα εξακολουθεί να διατηρεί το όνειρο της να γίνει μητέρα μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται και θλιμμένη.

Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος επέστρεψε στο σπίτι, και η Χριστίνα επιμένει ότι η σχέση της με τον Αλέξη ήταν απλά μια περιπέτεια που πέρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Φίλιππος κρατάει τα συναισθήματά του κρυφά και πονάει για τον τρόπο που τελείωσε η ιστορία του με τον Αλέξη, ακόμα κι αν δεν το μοιράζεται με ν.

Παράλληλα, η Σοφία επικεντρώνεται στη νέα της επιχείρηση κέτερινγκ, με τη στήριξη του άνεργου Κοσμά, που προσφέρει δεξιότητές του. Ωστόσο, το μυστικό της απιστίας της με τον Νώντα παραμένει κρυφό, ενώ οι σχέσ τους ψυχραίνουν.

Ταυτόχρονα, ο Έβαν και η Κάτια απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο, με την Κάτια να ασκεί πίεση στον Άλκη για να μάθει την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του παιδιού της. Τα νέα της γιατρού δεν είναι ευχάριστα και προκαλούν δραματικές εξελίξεις που αναστατώνουν τις ζωές όλων.