Έρωτας φυγάς: Η σειρά «Έρωτας Φυγάς» αποτελεί για την τηλεοπτική σεζόν της περασμένης χρονιάς, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της …. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος κάνει όνειρα για μια νέα ζωή

Στον δεύτερο κύκλο, θα παρακολουθήμε τις εξελίξεις μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, ένας νέος χαρακτήρας, στενά συνδεδεμένος με τους κεντρικούς , θα κάνει την εμφάνισή της, φέρνοντας τα πάνω .

Στα νέα επεισόδια της σειράς Open Beyond, η γιαγιά Αθηνά θα βρεθεί στο επίκεντρο της πλοκής για άσχημο λόγο που θα συγκλονίσει όλους τους χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς, η οποία υποδύεται η Έφη Παπαθεοδώρου, να επιδεινωθεί δραματικά, οδηγώντας την στον θάνατο.

Παράλληλα, ο Μάρκος δεν περνά καλά στον γάμο του με την Ευγενία, και η Αλεξάνδρα είναι συνεχώς στο μυαλό του και αναρωτιέται, διαρκώς πώς θα ήταν μια φυσιολογική ζωή μαζί της. Έτσι, λοιπόν, να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα με σκοπό να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί. Η αγαπημένη του, ωστόσο, για το τι θα απογίνουν τα παιδιά της.