Κάνε ότι κοιμάσαι 2ος Κύκλος Επόμενα Επεισόδια: Τι θα ανακαλύψει ο ς στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας; Η της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέο κύκλο επεισοδίων…

Κάνε ότι κοιμάσαι 28/11 Επεισόδιο 24

Επεισόδιο 24ο: Ο Ίκαρος διαψεύδει τις υποψίες της Αστυνομίας και εμφανίζεται με τον Κάσδαγλη για να κανονίσει την παράδοσή του. Ο Σταύρος πληρώνει τον Χρήστο να μπει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να πάρει αρχεία και σκληρούς δίσκους, με στόχο να τους αντιγράψει.

Του δείχνει με ποιον τρόπο να μπει χωρίς να κινήσεις τις υποψίες κανενός και ο Χρήστος απασίζει να το κάνει. Ο Κάσδαγλης πλέον πιστεύει ότι ο Μίλτος τον παγίδευσε, δεν έχει καμιά απόδειξη για να τον κατηγορήσει. Η Έφη έχει έγνοια τον Σταύρο παρά τις αμφιβολίες των φίλων της και ανησυχεί για την αντικοινωνικότητά του.

Ο Ίκαρος προσπαθεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με την προσωπική του καχυποψία απέναντι στον Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού άλλαξαν όταν το θύμα συνειδητοποίησε ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το επικαλεστεί γιατί κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το αρχικό.

Έχοντας την του Σταματάκη, ο Αχιλλέας συνεχίζει να πιέζει τον Μάκη να του καρφώνει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει πάρει ως βοηθό του και είναι παρών σε συζήτηση.

Ο Τόλης εξται στην Μπετίνα ότι βρήκε τον πραγματικό του πατέρα πριν πεθάνει, αλλά ότι εκείνος του φέρθηκε βίαια και δεν ήθελε να μάθει τίποτα για τον ίδιο.

Η Λέτα αρχίζει να αισθάνεται μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα με τον Λάμπη. Ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον α και του μεταφέρει κάποιες πληροφορίες που τον κλονίζουν. Τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας; Ποιος παρακολουθεί τον ;