Ο Αστέρης φαίνεται ενοχλημένος από φυγή της Αργυρώς, που θα αποκαλυφθεί στα επόμε επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός”. Προσπαθεί με όλη τη δύναμή υ να τη βρει. Θα τα καταφέρει ή όχι;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Από την άλλη πλευρά, η Αργυρώ αισθάνεται απογοητευμένη βλέποντας τον Αστέρη να είναι όλο και πιο απόμακρος από . Αφού ο Αστέρης αποφασίζει να παραμείνει κοντά με την οικογένειά , αγνοώντας την ίδια και τον γιο τους, η Αργυρώ καταλήγει σε μια πρόταση που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Ταυτόχρονα, η Αργυρώ και η Βασιλική μεγάλες αντιζηλίες. Η Αργυρώ κατακρίνει τη Βασιλική λέγοντας ότι δεν έχει ηθικά όρια, ενώ η Βασιλική αντιδρά έντονα κατηγορώντας την Αργυρώ την απουσία της στη στιγμή ανάγκης και την κατηγορεί για την απόμακρη στάση της απέναντι στον Αστέρη.

Παρ' όλα αυτά, ο Αστέρης ακόμη αναρωτιέται αν είναι βέβαιος για τα συναισθήματά του για την Αργυρώ και τον Πετράκη.

Παράλληλα, η Μαρίνα προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη της ς της για τον Αστέρη, αλλά αυτή εμμένει στις αποφάσεις της. Όταν η Αργυρώ εξαφανίζεται, ο Αστέρης προσπαθεί να την εντοπίσει, αλλά όλες οι προσπάθειες του αποτυγχάνουν. Μια εξομολόγηση μπορεί να καταστρέψει και πάλι την ισορροπία.