Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 89

Όσο η Αρετή πλέει πελάγη ευτυχίας ο Τάσος σπεύδει να μάθει την αντίδραση της γυναίκας του για τον αρραβώνα του και μάλιστα ζητάει από τον Μήτσο να τα φουσκώσει κι άλλο για σκάσει από τη ζήλια της…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 89

Ο ς αναστατωμένος με την βόμβα που του πέταξε η Ισμήνη την ρωτά τον λόγο που βρίσκεται με τον Κωνσταντίνο στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Ο Κωνσταντίνος πηγαίνει να συναντήσει τον Λυκούργο όπως του ζήτησε και σοκάρεται όταν μαθαίνει από τον πεθερό του ότι η Ισμήνη του είπε πως είναι στα πρόθυρα διαζυγίου.

Όσο η Αρετή πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Τάσος σπεύδει να μάθει την αντίδραση της γυναίκας του για τον αρραβώνα του και μάλιστα ζητάει από τον Μήτσο να τα φουσκώσει κι άλλο για σκάσει από τη ζήλια της…

Στο Σούνιο, η Μαρία ενθουσιασμένη με τον Τζον δεν διστάζει να τον ρωτήσει ακόμα και για την ερωτική του ζωή, όμως η Αθηνά παρεμβαίνει.

Η κουβέντα του και της για ακόμα μία φορά καταλήγει στην κόρη τους, Αριάδνη.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει επιτέλους να είναι ειλικρινείς με την Αλκμήνη. Η Αριάδνη και ο Χρήστος φαίνεται πως δεν μπορούν ο μακριά από τον άλλον. Ερωτευμένοι όσο ποτέ άλλοτε είναι και η Βασιλική με τον Φίλιππο.

Η Βασιλική πηγαίνει στο σπίτι του Στάθη, όπου εκεί είναι και η Αριάδνη και τον ρωτά αν έμαθε για τον αρραβώνα της Αρετής.

Την ίδια ώρα, ο ς παίζει μπιλιάρδο με τον Ορέστη ο οποίος του λέει πως είπε στην Ασπασία ότι θα την ξανά παντρέψει.

Από την άλλη, η πικραμένη και ενοχλημένη από τα λόγια της Ασπασίας αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στον Αποστόλη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ιουλία δείχνει τον Στάθη φωτογραφίες το σπίτι στην Αθήνα που θα μετακομίσει κι εκείνος την ρωτά αν σκοπεύει να μείνει για εκεί.

Την ίδια ώρα, η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής για ψώνια και κουβέντα στη κουβέντα ανάβουν τα αίματα.