Η Γη της Ελιάς: Σε λίγο ρό, τον Σεπτέμβριο, θα έρθουν ανατροπές που θα σαγηνέψουν τους θεατές της αγαπημένης ιράς «Η Γη της Ελιάς». Αυτές οι ανατροπές, θα προκαλέν μεγάλη έκπληξη καθώς δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Στον τρίτο κύκλο της σειράς, ο Φίλιππος θα βιώσει μια σκηνή που θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον χάρο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αιματηρή πρόθεση…

Είδαμε τον Φίλιππο και την Βασιλική να αντιμετωπίζουν αμέτρητους νδύνους και παγίδες, ξεφεύγοντας από διαφορετικές επικίνδυνες καταστάσεις που στόχο είχαν τον θάνατό τους. Αυτή τη φορά όμως, η απειλή που τους επιβαρύνει είναι μία και μοναδική, προειδοποιώντας τους για την αιματηρή πρόθεση του αντιπάλου τους.

Αυτή τη φορά, η Βασιλική δεν είναι στο φονικό πλάνο που σχεδίασε ο αδερφός του Βαφέα. Οι μοναδικοί χαρακτήρες που αντιμετωπίζουν την επικίνδυνη κατάσταση είναι ο Φίλιππος και η . Η Χάιδω θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της, έβαψε τα χέρια της με αίμα.

Παρά το γεγονός ότι ο Μιλτιάδης να το αρχικό του σχέδιο και μετάνιωσε για τις πράξεις του απέναντι στην οικογένειά τους, σώζοντας τη Βασιλική από τον πνιγμό, ο αδερφός του, ο Βαφέας, δεν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Αντίθετα, καταφθάνει στη Μάνη με προθέσεις γεμάτες δίψα για εκδίκηση.

Μια καθημερινή , καθώς ο Φίλιππος οδηγεί το αυτοκίνητό του, βλέπει ξαφνικά έναν μυστηριώδη άνδρα ντυμένο στα μαύρα, φορώντας κράνος πάνω σε μια μηχανή. Αυτός ο άνδρας, τον οποίον βλέπει λίγο αργότερα, είναι εχθρός του που περιμένει την ευκαιρία να επιτεθεί. Με μια αστραπιαία κίνηση αρχίζει να πυροβολεί εναντίον του. Ο Φίλιππος, όμως, καταφέρνει να ξεφύγει και να σωθεί από τον επικίνδυνο άντρα.

Αναστατωμένος, ο Φίλιππος επιστρέφει στο του και μοιράζεται το συμβάν με τους αγαπημένους του. Η Χάιδω καταρρέει και αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι η αρχή μια νέας βεντέτας, ενώ ο Λυκούργος πιστεύει ότι να ενημερωθεί η αστυνομία. Η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις νέες απειλές και να βρουν πως θα σώσουν τις ζωές τους.