Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζεται από Σεπτέμβρη με τον δεύτερο κύκλο και εκεί θα παρακολουθήσουμε τη Γεωργία να ζει την απόλυτη δυστυχία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης εξοργίζεται…

Ας αρχίσουμε από την αρχή. Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, είδαμε τον Άγη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμποδίσει τον γάμο της Γεωργίας με τον Πάρη και να την κρατήσει στο πλευρό του.

Παρόλα αυτά, η Γεωργία είναι πολύ ερωτευμένη με τον Πάρη και αποφασίζει να πάει να ζήσει μαζί του. Οι μήνες περνάνε και οι δυο τους παντρεύονται λίγο πριν η Γεωργία γεννήσει το παιδί του Άγη.

Ο Άγης εξοργίζεται μόλις μάθει για τον γάμο και αποφασίζει να απαιτήσει την επιμέλεια του παιδιού. Δεν θέλει κανένας άλλος να αναθρέψει το παιδί του, ιδιαίτερα ο Πάρης που θεωρεί ότι είναι επικίνδυνος.

Έτσι, αρχίζει να τον εκβιάζει προκειμένου να αποκτήσει την κηδεμονία του παιδιού. Ο Πάρης και η Γεωργία θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν το κοριτσάκι που θα γεννηθεί.

Θα έχουν την υποστήριξη της Αμαλίας, η οποία μεγάλωσε μακριά από τη μητέρα της και προσπαθεί να πείσει τον Άγη ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για το παιδί. Το ίδιο κάνει και η Πολυξένη, παρότι δεν τα πάει καλά με τον Πάρη. Έτσι, ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο.