Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα βιώνει δύσκολες στιγμές στη φυλακή στη ιρά Έρωτας Φυγάς, αλλά αντιμετωπίζει ν άλλο, πιο επικίνδυνο κίνδυνο που τη κοντά σ θάνατο….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Θανάσιμος κίνδυνος…

Το μόνο που της δίνει για να μην υποκύψει είναι η σκέψη των παιδιών της. Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά. Μια μέρα, οι κρατούμενες παθαίνουν δηλητηρίαση από το φαγητό, όπως και η ίδια η Αλεξάνδρα. Πρέπει να νοσηλευτεί. Την ίδια στιγμή, η Νότα, που θεωρεί ότι είναι η αιτία της δυστυχίας της ανιψιάς της, να ξεμπερδέψει μαζί της οριστικά. Η Νότα μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μεταμφιεσμένη σε νοσοκόμα, και προσπαθεί να βάλει δηλητήριο στον ορό της Αλεξάνδρας για να τη δολοφονήσει. Όμως, η Αλεξάνδρα ξυπνάει, φωνάζει και η Νότα τρομοκρατημένη .

Η Ευγενία, η οποία δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο εξακολουθεί να αγαπάει την Αλεξάνδρα, την επισκέπαι στη φυλακή και της λέει να απομακρυνθεί από τον άντρα της. Της υπενθυμίζει ότι έχουν οικογένεια και της ζητάει να σταματήσει να είναι συνέχεια κοντά τους. Εκείνη της απαντάει λέγοντάς της ότι τον αγαπά ακόμα και να παραιτηθεί, γιατί θα άλλα μέτρα. Τότε, η Αλεξάνδρα την ρωτάει αν πρόκειται να προσπαθήσει να την δολοφονήσει, όπως έκανε και η Νότα, και η Ευγενία σοκάρεται. Ωστόσο, η Νότα αρνείται τα πάντα.