Όταν ο μαθαίνει τον βιασμό της Αμαλίας από τον Πάρη, αντιδρά με οργή. Την ίδια , η φιλάει τον , με την Αμαλία να παρακολουθεί τη σκηνή, ενώ η Όλγα αποφασί να αναλάβει δράση για να βοηθήσει τον Πάρη να τη φυλακή.

Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Όταν ο Ντίνος επισκέπτεται το σπίτι των Μπουραντάδων, συναντά τη Μιράντα και την έλλειψη εξηγήσεων από εκείνη. Εκείνη του εξηγεί ότι έδωσε το ποσοστό της στον Σίμο αντί να το πάρει η Αμαλία.

Στη συνέχεια, η Μιράντα, γεμάτη πικρία, φιλάει τον Ντίνο, αλλά αμέσως μετά το μετανιώνει και αισθάνεται άσχημα, καθώς καταλαβαίνει ότι τους παρακολούθησε η Αμαλία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, η ιατροδικαστική εξέταση της Νέλλυς απο κακοποίηση, ενώ ο ψυχίατρος του Πάρη προτείνει στην Όλγα και στον Σωτήρη να κάνουν εξετάσεις, υπονοώντας ότι ο Πάρης ενδέχεται να ήταν ναρκωμένος και να μην κατανοήσει τα γεγονότα.

Στη συνέχεια, η Όλγα επισκέπτεται τη Νέλλυ και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια σχετικά με τον Πάρη. Ωστόσο, τα ψέματα και οι θεατρινισμοί της Νέλλυ δεν την πείθουν, και η Όλγα τη ρωτά ευθ εάν πληρώθηκε για να λέει ψέματα, δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμη να της προσφέρει ακόμη περισσότερα για να πει την αλήθεια.