Η Υπόσχεση – La Promesa Επόμενα Επεισόδια 31-32-33-34-35

Η Πέτρα θέλει πάση θυσία να πείσει τον πατέρα Καμίλο να μείνει στο αρχοντικό. Παράλληλα, η Κρουθ συνεχίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέι κοντά τον γιό της Μανουέλ με τη Χιμένα….

Η ισπανική σειρά “κινηματογραφικών προδιαγραφών” διαδέχεται τον Έρωτα Φυγά στο πρόγραμμα του Open .

Αισθηματική δραματική σειρά μυστηρίου ισπανικής 2022

Δημιουργός: Ζοζέπ Κίστερ Ρούμπιο
Πρωταγωνιστούν: Άνα Γκαρτσές, Εύα Μάρτιν, Μανουέλ Ρεγκουέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Μαρία Κάστρο, Χοακίν Κλιμέντ, τόνιο Βελάσκεθ, Αντρέα Ντελ Ρίο, Κάρμεν Φλόρες, Αλίσια Μπερσάν, Κάρμεν Ασέκας, Τζόρντι Κολ

Η υπόσχεση 5/2 Επεισόδιο 31

Ο Μανουέλ έρχεται αντιμέτωπος με τη τέρα του για την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου του με τη Χιμένα, ενώ η Χάνα πληγώνεται κα αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις από τον νεαρό κληρονόμο.

Παρόλο που ο Λόπε έχει την υποστήριξη του προσωπικού για να δουλέψει κρυφά στην κουζίνα, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τους φέρει σε δύσκολη θέση και αποφασίζει να παραιτηθεί. Στο μεταξύ η Καταλίνα εκφράζει στον Αλόνσο τη δυσαρέσκειά της με την ανακοίνωση της Κρουθ, ενώ η Πία εξομολογείται στην Καντέλα τον λόγο που δεν έδωσε τέλος στην εγκυμοσύνη της.

Η υπόσχεση 6/2 Επεισόδιο 32

Ο Ρόμουλο ανακαλύψει το κρυφό ειδύλλιο του Μάουρο με την μικρότερη των μαρκησίων. Την ίδια ώρα ο Λόπε είναι αποφασισμένος να φύγει από το αρχοντικό, με τη Σιμόνα και την Πία να προσπαθούν να πείσουν τον Ρόμουλο να του επιτρέψει να δουλέψει στην κουζίνα.

Παράλληλα, η Χάνα και ο Κούρο περνούν χρόνο μαζί στην προσπάθεια τους να βρουν το χαμένο βιβλίο της Κρουθ, ενώ ο Αλόνσο σκέφτεσαι σοβαρά να δεχτεί την πρόταση του πεθερού του να του προσφέρει ένα δάνειο προκειμένου να τον βοηθήσει με τα χρέη.

Η υπόσχεση 7/2 Επεισόδιο 33

Ο Ρόμουλο δεν τολμά να πει στον Αλόνσο για τη σχέση της Λεονόρ με τον Μάουρο. Στο μεταξύ, η μαρκησία είναι θυμωμένη που ο σύζυγός της δέχτηκε το δάνειο του βαρόνου, καθώς το μόνο που θέλει είναι να τον έχει του χεριού του και όχι να τον βοηθήσει.

Παράλληλα, η Πία και ο Ρόμουλο πείθουν τον μαρκήσιο να προσλάβει ένα ακόμη άτομο στην κουζίνα, χωρίς να του αποκαλύψουν ότι πρόκειται για άντρα. Ο πατέρας Καμίλο φτάνει στο αρχοντικό, με την Πέτρα να είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους καλωσορίζει κληρικό στο Λα Προ.

Η υπόσχεση 8/2 Επεισόδιο 34

Οι Μαρκήσιοι διοργανώνουν ένα δείπνο με τους δούκες των Ινφάντες και τους δούκες του Μπελμόντε, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το επόμενο προξενιό, αυτή τη φορά για τη Λεονόρ. Ο Μάουρο το μαθαίνει γεγονός που του προκαλεί εκνευρισμό, αλλά αναγκάζεται να ξεπεράσει τη ζήλια του.

Στο μεταξύ, η Κρουθ κάνει τα πάντα για να φέρει κοντά τη Χιμένα με τον Μανουέλ, νος αντιστέκεται και εκμυστηρεύεται στη Χάνα το πόσο του αρέσει.

Η υπόσχεση 9/2 Επεισόδιο 35

Η Πέτρα θέλει πάση θυσία να πείσει τον πατέρα Καμίλο να μείνει στο αρχοντικό. Παράλληλα, η Κρουθ συνεχίζει να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει κοντά τον γιό της Μανουέλ με τη Χιμένα.

Την ίδια στιγμή, ο Κούρο αρχίζει να απελπίζεται ότι δεν θα βρουν το χαμένο βιβλίο της Κρουθ και σκέφτεται να τα παρατήσει μέχρι που η Χάνα θα τον διαψεύσει. Ο βαρόνος βρίσκει την Τερέσα να κλαίει και την παρηγορεί, γεγονός που βάζει σε υποψίες την Πία.