Η Γη της Ελιάς Επόμενα Επεισόδια 93

Η Μαργαρίτα επιστρέφοντας από το Σούνιο παρατηρεί την μελαγχολική διάθεση της Θεοδώρας. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης φτάνει στη κλινική, όπου έχει μεταφερθεί η Ξένια με πόνους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Επεισόδιο 93

Στο μεταξύ, η Ισμήνη επιστρέφει από τη δουλειά και ο Κωνσταντίνος της αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη.Η ατμόσφαιρα στο σπίτι των Βρεττάκων μυρίζει μπαρούτι και ο Μάνος με την Μαρίνα βρίσκονται στο σπίτι της Ιουλίας και συζητούν για την Αμαλία.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στον πατέρα της κι εκείνος την παρακαλά να πάει στην κλινική να του κάνει παρέα. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη αφού, νευριάσει με τον Παρασκευά που της κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο που μιλάει, πηγαίνει στο σπίτι της Αρετής και ενημερώνει την Ασπασία για την γέννα της Ξένιας.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης ολομόναχος στους διαδρόμους της κλινικής, τηλεφωνεί στον Στάθη και αφού του εξηγεί την κατάσταση της Ξένιας του ζητάει να πάει από εκεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Δήμητρα συνδέει την νέα αποστολή που ανέλαβε με τον Δημοσθένη.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη ετοιμάζονται να κλείσουν την ταβέρνα και για ακόμα μία φορά κανονίζουν να πάνε στον ξενώνα. Έχει περάσει η ώρα και ο Δημοσθένης βλέπει τον γιατρό να βγαίνει από την αίθουσα τοκετού και γεμάτος αγωνία τον πλησιάζει. «Να σας ζήσει ο γιος.. Όλα πήγαν καλά!».

Την επόμενη μέρα, η Δήμητρα καθώς φεύγει για την αποστολή της, μεταμφιεσμένη, πέφτει τυχαία πάνω στον Ορέστη, ο οποίος την αναγνωρίζει.Στο μεταξύ, η Ξένια αρχίζει να συνέρχεται και με δυσκολία πηγαίνει στον θάλαμο με τις θερμοκοιτίδες. Βλέπει το μωρό της και δακρύζει.

Η Ισμήνη πηγαίνει στην ταβέρνα για να μιλήσει στον Χρήστο. Ο Δημοσθένης επιστρέφοντας στη Αρεόπολη, πηγαίνει στον ελαιώνα και κάνει παράπονα στον Στάθη που δεν πήγε να του συμπαρασταθεί στην γέννα.