Η Χάιδω ανήσυχη για τον βήχα Λυκούργου τον πείθει να πάνε για εξέταση στην Αφροδίτη, η οποία ανυποψίαστη για το διπλό ερωτικό παιχνίδι του Χρήστου δηλώνει πως ο γάμος της είναι τέλειος ι πως περνάει υπέροχα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξ στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα η Αθηνά ετοιμάζεται να φύγει στο Σούνιο με την Μαργαρίτα και τον Τζον και χαιρετά την Φιλιώ, ώ η Αλκμήνη κάνει ακόμα μία σπάθεια να μιλήσει με τον Μιλτιάδη, αλλά εκείνος της κλείνει το τηλέφωνο.

Κι ενώ η Αθηνά βρίσκεται καθ' οδόν για Σούνιο, η της έχει μια δυσάρεστη τηλεφωνική επικοινωνία: «Τι μου λες, χρυσέ μου άνθρωπε, στα του καθουμένου; Όχι, δεν θα κυκλοφορήσει το βιβλίο λέμε. Μου έδωσες το λόγο σου. Η κόρη μου θα πεθάνει, τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι κάτι μεγάλης έμπνευσης- είναι η ιστορία της ζωής μου, στο εξήγησα, και εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι μέσα. Σε παρακαλώ, μην κάνεις κάτι, αν δεν συναντηθούμε από κοντά. Δεν λέγονται όλα, χρυσέ μου άνθρωπε, από το τηλέφωνο. Σε παρακαλώ!», θα την ακούσουμε να λέει.

Πίσω στην Αρεόπολη, ο Δημοσθένης πηγαίνει για ακόμα μία φορά στο γραφείο του Λυκούργου για να μιλήσουν για το διαζύγιο με την και την οικονομική της εξασφάλιση.

«Μπορεί να θέλει η γυναίκα να γυρίσει στον Πειραιά και να προτιμάει το σπίτι να είναι στον Πειραιά!», του λέει ο δικηγόρος κι εκείνος φουντώνει. «Δεν ισχύει η προσφορά. Μάνη! Και μάλιστα τώρα που το ξανασκέφτηκα, αντιπροτείνω μια αλλαγή. Το σπίτι θα γραφτεί στο όνομα της Ειρήνης, αλλά θα έχει την επικαρπία η Ασπασία μέχρι να πεθάνει», του εξηγεί και του ζητά να το μεταφέρει στην Ασπασία.