Η Γη της Ελιάς: Η απέχθεια της ς για το Φίλιππο αυξάνεται καθώς περνάει ο καιρός, και συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να τινάξει στον αέρα τον γάμο της κόρης της στη «Γη της Ελιάς»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: ο Μιλτιάδης γίνεται «ο άνθρωπος» της

Όπως θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα, η σώζεται σίγουρο θάνατο χάρη στον Μιλτιάδη. Από αυτήν τη στιγμή και έπειτα, η εκτίμηση της Αρετής για τον Μιλτιάδη μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Στα μάτια της Αρετής, ο Μιλτιάδης γίνεται ο άνθρωπος που μπορεί να πάρει τη θέση του Φίλιππου στην καρδιά της κόρης της.

Το διαβολικό μυαλό της Αρετής ψάχνει τρόπους για να φέρει πιο κοντά τη Βασιλική και τον Μιλτιάδη. Θα καταφέρει να επιτύχει αυτόν τον σκοπό ή θα πέι κι άλλο στα μάτια της κόρης της; Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας!

Η επιστροφή της Αντιγόνης και διχάζει τους ς

Εκρηκτικές στιγμές έρχονται με την επιστροφή της Αντιγόνης στη «Γη της Ελιάς», φέρνοντας τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Η Αντιγόνη, όπως θα δούμε στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφει στη Μάνη, καθώς η μικρή Αγγελική δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό της και το γεγονός ότι ζει με τον Μάνο και την Μαρίνα της δημιουργεί αντιφατικά συναισθήματα, αφού αυτή έχει στερηθεί το παιδί της.

Συγχρόνως, έχει συνεχώς στο μυαλό την συμβουλή της παιδοψυχολόγου να μιλήσουν στη μικρή Αγγελική και να της αποκαλύψουν την αλήθεια. Φυσικά, η επιστροφή της Αντιγόνης θα ανατρέψει την ισορροπία στην οικογένεια και θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ τους. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος συνειδητοποιούν ότι η Αντιγόνη είναι έτοιμη να φέρει που θα ανακατέψουν τα πράγματα.

Παράλληλα, η Μαρίνα, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του της, αρχίζει να βρίσκει την ισορροπία της και το δέσιμό της με την μικρή Αγγελική μεγαλώνει. Η απομάκρυνση της μικρούλας θα αποτελέσει το τελικό πλήγμα για εκείνη…