Η Γεωργία πετάει στα σύννεφα μετά την επανασύνδεση της με τον Πάρη. Αν και αντιμετωπίζουν την δυσαρέσκεια πολλών, αποφασίζουν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους και την πρόθεση τους να μετακομίσουν στο πατρικό σπίτι και να παντυτούν σύντομα…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ενώ Πάρης και Γεωργία φαίνεται να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, η Αμαλία βρίσκεται σε έκπληξη όταν η της ότι εντέλει βρήκε την κόρη της. Το όνομα της κοριτσιού αυτού είναι ολέτα, και τώρα η Αμαλία αναρωτιέται αν ζει σε ένα ψέμα ή αν είναι πραγματικά η κόρη της Μιράντας.

Την ίδια ώρα, Όλγα αντιλαμβάνεται ότι η υπόθεση της περιουσίας της εξακολουθεί να είναι σε θολά νερά, και παραμένει στο σπίτι της μόνο χάρη στην μεγαλοψυχία της αδελφής της και του ανιψιού της.

Ο Μάρκος έχει δίλλημα σχετικά με τη σχέση του με τη , και πρέπει να αποφασίσει αν αξίζει να προσπαθήσει να την πλησιάσει περισσότερο, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Πολυξένη, προσπαθώντας να βρει δουλειά, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να πέσει σε μια επικίνδυνη παγίδα.

Τον λόγο αυτού τον τον δημιουργεί η συγχωριανή της, Μά, η οποία της έχει πει ψέματα σχετικά με τη δουλειά της ως αρίστρια στο «Μπραζίλ», προτείνοντας και στην Πολυξένη να την ακολουθήσει. Όμως η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από αυτό που της έχει πει η Μάγια…