Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης πληροφορείται την κατάσταση Γράντου, καθώς και για τις περιπέτειες που είχε με τον Σήφη στο Ηράκλειο… Παρακάτω το επεισόδιο 48 που θα προβληθεί 16/11…

Η παραλία Επόμε Επεισόδια 48

Στα προηγούμενα επεισόδια: η Υπατία στη την συμπεριφορά του Μαρκ και τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα γεγονότα. Ο Γράντος, από την του, αρχίζει να απομακρύνεται από το , βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει, επιστρέφοντας στις παλιές του συνήθειες και συμπεριφορές.

Η παραλία 16/11 Επεισόδιο 48

Η Κερασία ανησυχεί για την περίεργη συμπεριφορά του Γράντου και αποφασίζει να συζητήσει μαζί του το θέμα της ψυχικής του υγείας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους.

υτόχρονα, η συμπεριφορά του Μαρκ γίνεται πιο προβληματική, καθώς η Μαρία μαθαίνει για τις παράνομες δραστηριότητες, στις οποίες είναι μπλεγμένος και αισθάνεται προβληματισμένη, αλλά και αβέβαιη για τη σχέση τους.

Ο Διονύσης πληροφορείται για την κατάσταση του Γράντου, καθώς και για τις περιπέτειες που είχε με τον Σήφη στο Ηράκλειο και υπόσχεται να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος τους.