Η παραλία επόμενα επεισόδια: Πέρασε μόλις μία ημέρα από τα Χριστούγνα, και μια απροσδόκητη εξαφάνιση, σε συνδυασμό με την ακόμα ανεξιχνίαστη υπόθεση δολοφονίας της Ρηνιώς, δημιουργεί νέας φύσεως ιάλτες…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Εφιάλτες και δυσκολίες

Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται σε συναγερμού καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει τα πίσω από αυτά τα ανεξήγητα γεγονότα. Στο μεταξύ, η Ελένη αναλαμβάνει να οργανώσει μια λέσχη ανάγνωσης και επικεντρώνεται στην εργασία της, ενώ ο Διονύσης αντιμετωπίζει οργής και απελπισίας.

Βρισκόμαστε στα τέλη του Δεκεμβρίου, και το ψύχος γίνει δριμύτερο, καθιστώντας τη ζωή των χίπηδων στην παραλία ακόμα δυσκολότερη και προβληματική.

Η Νικολίνα ανησυχεί α τις νέες φιλίες που δημιουργεί ο Δημητρός με τους χίπηδες, ενώ στην Αθήνα, οι δυσκολίες του Καραχάλιου στη Γενική Ασφάλεια των επιδεινώνονται.

Ο λόγος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, είναι η σύγκρουση με τους ανωτέρους του λόγω της συμπερις του. Σε μια ειλικρινή συ μεταξύ του Διονύση και της Υπατίας, αποκαλύπτονται βαθιές αλήθειες.