«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 38-39

Ο Έβαν φαίνεται να παραιτείται από την , όσο η Έλενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, όλο και πιο κοντά στο όνειρό της. Η μάζωξη στο σπίτι του Άλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά….

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 21/2 Επεισόδιο 38

Η εξομολόση της Δήμητρας αιφνιδιάζει τον Άλκη, την ώρα που η εμφάνισης της έχει σκάσει βόμβα στην παρέα, με την Έλσα να έχει έντονες αντιδράσεις.

Ο Νικόλας προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Έβαν, όσο η Έλενα προχωρά αποφασισμένη στο επόμενο της σχέδιο για να γίνει μητέρα. Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον τους, ενώ η Κάτια αρχίζει να πιέζεται με την αναγκαστική της συγκατοίκηση.

Οι εξετάσεις του Άλκη θα τον βρουν εντελώς απροετοίμαστο για τον νέα αγώνα που καλείται να τρέξει. Η Δήμητρα δέχεται την πρόσκληση του Άλκη, ενθουσιασμένη, αλλά η εξομολόγηση του Άλκη θα την φέρει αντιμέτωπη με μια σκληρή , στο πρώτο τους ραντεβού.

Ο Πρώτος Από Εμάς 22/2 Επεισόδιο 39

Το ραντεβού με τον γιατρό θα επιβεβαιώσει την επιστροφή της ασθένειας του Άλκη, κάτι που θα ενώσει για άλλη μια φορά την παρέα.

Η Δήμητρα προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη του Άλκη, αλλά τα συναισθήματά της την παρασέρνουν, την ώρα που ο και η Κάτια φαίνεται να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες της ς τους. Η θεση που δέχεται ο Θάνος, θα πυροδοτήσει τη δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης στον Φίλιππο από όλη την παρέα, γεγονός που θα συγκινήσει τον ίδιο βαθιά.

Ο Έβαν φαίνεται να παραιτείται από την Κάτια, όσο η Έλενα, με τον Νικόλα στο πλευρό της, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο όνειρό της. Η μάζωξη στο σπίτι του Άλκη θα φέρει μια υπόσχεση, που θα κάνει την παρέα να συγκινηθεί βαθιά.