Ο Παντελίδης σπέρνει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων

Η Αλίκη μέρα με τη μέρα καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργη και εξαιτίας της θα προκληθεί μεγάλη ένταση και ένα επεισόδιο βίας.

Εκείνη μαζί με τον δημοσιογράφο φτάνουν στο σπίτι του Στελή στην Κρήτη, για να συναντηθούν με τα θύματα του «Φοίνιξ», προκειμένου να ενωθούν και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν εναντίον όσων ευθύνονται για το ναυάγιο.

Παράλληλα, ο Μιχάλης, κανονίζει μια μυστική συνάντηση, προσπαθώντας να κερδίσει νέους συμμάχους στη μάχη που ξεκινά. Ο Γιώργης, αναλαμβάνει να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων, αλλά η έκπληξη έρχεται με την άφιξη του Παντελίδη, απρόσμενου επισκέπτη που έχει προειδοποιηθεί κρυφά από την Αλίκη. Η παρουσία του αδίστακτου δικηγόρου δυναμιτίζει την συνάντηση τους, απειλώντας να καταστρέψει το σχέδιο του Γιώργη.

Ο Παντελίδης παρουσιάζει μια δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων και η συνάντηση εξελίσσεται με επεισοδιακό τρόπο, με η Μαρία και τον Παντελίδη να καταλήγουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του, σκοπεύοντας να σπείρει διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Γιώργης και ο Στελής προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος δίνει πληροφορίες, γεγονός που στριμώχνει την Αλίκη, η οποία τρέμει μήπως αποκαλυφθεί η ταυτότητα της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης, ανήσυχος για τη Μαρία, την επισκέπτεται κρυφά στο νοσοκομείο.