Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Επεισόδια 44-45-46

Οι μέρες περνούν και το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται και έτσι θεωρείται απ' όλους νεκρή.

Έρωτας Φυγάς 8/11 Επεισόδιο 44

Ο Ιάσονας, λόγω της συντριβής του, αρχίζει να μεταμορφώνεται εσωτερικά προς το καλύτερο κι εξομαλύνει τη σχέση του ακόμα και με το . Ο Νικόλας λέει στην Άννα πως χώρισε με τη Ρηνιώ… Παράλληλα η παραμένει ένα διαταραγμένη.

Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί για το θάνατο της Μαργέτας Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Νάντια, απ' τον πρώην σύζυγό της… Τέλος, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν αντέχουν άλλο τη τους ψυχρότητα και ξεκινάνε να παραδίνονται στο πάθος τους…

Έρωτας Φυγάς 9/11 Επεισόδιο 45

Η Αλεξάνδρα βιώνει ένα ακόμη συναισθηματικό αδιέξοδο. Από τη μία δεν μπορεί να καταπνίξει την αγάπη της για τον Μάρκο, από την άλλη νιώθει υποχρεωμένη να συμπαρασταθεί στον σύζυγό της. Το μεγάλο κενό που αφήνει πίσω της η Μαργέτα βαραίνει τις δικές της πλάτες και η ίδια έχει ενδοιασμούς για το αν είναι πρέπον να πάρει τη θέση της στο κτήμα. Καταρρακωμένος, ο Ιάσονας υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον ένοχο για τη δολοφονία της ς του.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Στέφανος που αναζητά με τη σειρά του απαντήσεις για την εξαφάνιση της Μαργέτας. Η Άννα, ενώ ετοιμάζεται να φύγει για το Παρίσι, δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από τη Δήμητρα. Ο Κοντογιάννης αποφασισμένος να καλύψει τα του, περνά στο δεύτερο μέρος του σχεδίου του και καταδεικνύει στη χωροφυλακή, τον υποτιθέμενο ένοχο για τη δολοφονία της Μαργέτας .

Έρωτας Φυγάς 10/11 Επεισόδιο 46

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να αναλάβει τη διαχείριση των κτημάτων στο Κιάρι, τώρα που η Μαργέτα θεωρείται νεκρή. Ο ίδιος, ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα του και να βρει τον δολοφόνο της μητέρας του. Η Ουρανία συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τη δολοφονία της Μαργέτας, καθώς βρίσκουν πειστήρια ενοχής στο αμάξι της.

Ο Ιάσονας αρχίζει να αμφιβάλει και σπέρματα αμφιβολίας γεννιούνται μέσα του για την ενοχή της δεύτερης μητέρας του. Άντρες της περιοχής συγκεντρώνονται από το σπίτι της Ουρανίας και τη υχάρουν, ενώ η Αλεξάνδρα έχει πάει να της μιλήσει με προτροπή του Ιάσονα. Την ίδια ώρα φτάνει επώνυμη καταγγελία στη χωροφυλακή και κατονομάζει άλλο πρόσωπο ως υπεύθυνο για τον φόνο της Μαργέτας.