Σασμός: Καθώς νυχτώνει, η αίσθηση απελπισίας ς Μαρίνας, μεγαλώνει και νιώθει να την πνίγει. Ένα προαίσθημα την κάνει να νιώθει όλο και πιο έντονα ότι κάτι κακό θα συμβεί και δεν ξέρει τι να κάνει για να το αποτρέψει. Η οργή της Βασιλικής και της Καλλιόπης έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατον να καταλαγιάσει.

Το μίσος τους γίνεται ορτικό ποτάμι, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του. Ο Αστέρης απομακρυνθεί από αυτή την τρέλα, αδυνατώντας να συμβιβαστεί με το αίμα που η του έχυσε. Κάθε μέρα που περνά φεύγει όλο και πιο μακριά τους, όμως ταυτόχρονα κλονίζεται και η σχέση του με την Αργυρώ, η οποία δεν την συμπεριφορά του.

Προσπαθεί να τον κατανοήσει και να μάθει τα αίτια, αλλά εκείνος κλείνεται στον κόσμο του, αρνούμενος να την τρομερή αλήθεια. Ο ς, από την πλευρά του, να πλησιάσει τον Αστέρη και να δικαιολογήσει τις πράξεις του, γνωρίζοντας ότι είναι υπεύθυνος και για την κατάσταση της οικογένειάς του.

Από την άλλη, η Καλλιόπη και η Βασιλική, κυριευμένες από το μίσος τους για τους Βρουλάκηδες, εκτελούν το σκοτεινό τους σχέδιο, μπλέκοντας και τον , ο οποίος φυσικά δεν γνωρίζει τίποτα. Τίποτα δεν γνωρίζει και ο Λάζαρος, που βρίσκεται στην κρυψώνα του και ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι.

Ο Ανδρέας του έχει στείλει το μήνυμα πως όλα είναι έτοιμα, αλλά όταν βγαίνει από την κρυψώνα του, ο Λάζαρος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο. Η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, είναι εκεί και τον περιμένει, αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα…