Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα πλέον ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους χωρίς εμπόδια, αγνοώντας τα επικριτικά σχόλια και όλων. «Ασ' τους να λένε. Κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Σημασία έχει ότι επιτέλους είμαστε μαζί», της λέει ο Μάρκος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Κατακραυγή όμως συνοδεύει και τον Ιάσονα για την απόφαση του να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ζήσει με τον εραστή της. Μάλιστα, η απόφαση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες και επικαλούμη ηθικές αρχές, εγκαταλείπουν το Κιάρι. Στο , στα χέρια του Ιάσονα φτάνει ένας φάκελος που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη, καθώς το περιεχόμενο του δεν του αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας. «Αυτό ήταν. Καταστράφηκα. Τα όλα», λέει καταρρακωμένος.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μαργέτα και ο Θύμιος προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να βρουν λύση στο πρόβλημα της εκβιαστικής απειλής που τους κυνηγάει: «Πρέπει να βρούμε τα χρήματα που μας ζητάει και να ελπίσουμε ότι θα την υπόσχεσή του», του τονίζει. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη το καθήκον να παρακολουθήσει τη Νότα, η οποία προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Εκείνη όμως επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με το περιο TiVi σίριαλ, την απειλεί πως αν καταθέσει εις βάρος της Ευγενίας, δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίματα. Η Ελπίδα, γνωρίζοντας την τρέλα της Νότας, κυριεύεται από τον φόβο, καθώς ξέρει ότι είναι ικανή για όλα.