Ο Γιωργίκης πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του αφού κατάφερε να γίνει πραγματικότητα αυτό που ήθελε

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η Στάσα βρίσκεται δίπλα στην κόρη της, η οποία ντύνεται νύφη. «Δεν θα έχει δει πιο όμορφη νύφη όλη η Θεσσαλία», λέει με περηφάνια στην Ιουλία. «Μάνα, τι θα κάνω; Πώς θα κάνω τον Γιωργίκη να πιστέψει ότι το παιδί είναι δικό του;», ρωτάει γεμάτη άγχος εκείνη.

«Ασ’ το πάνω μου. Το έχω κανονίσει. Πάρε αυτό το ματωμένο ρούχο και όταν το βράδυ γίνει ό,τι γίνει, θα το βγάλεις με τρόπο να το δει την άλλη μέρα. Αν έχει πιει πολύ, θα είναι πιο εύκολο», της απαντάει η μάνα της.

Την ίδια ώρα, ο Γιωργίκης πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του αφού κατάφερε να γίνει πραγματικότητα αυτό που ήθελε. Στο γαμήλιο τραπέζι έχει όλα τα καλά και η μουσική παίζει χαρούμενους σκοπούς. Κι ενώ όλοι διασκεδάζουν η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η μητέρα της τρέχει δίπλα της για να την συνεφέρει. «Δεν είναι τίποτα. Είναι από τη συγκίνηση και την κούραση της ημέρας», ισχυρίζεται και το γλέντι συνεχίζεται.

Η Χάδω όμως που παραμονεύει, υποψιάζεται ότι η αιφνίδια αδιαθεσία της Ιουλίας ενδέχεται να μην είναι τυχαία. Καθώς αποχωρούν οι καλεσμένοι και το ζευγάρι ανεβαίνει στο δωμάτιό τους, ο Γιωργίκης μεθυσμένος, με το ζόρι κρατιέται στα πόδια του. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, η Ιουλία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κάνει ότι ακριβώς την δασκάλεψε η μάνα της.