Η απελπισμένη Μιράντα, επιθυμώντας να αποκόψει κάθε ελπίδα επανασύνδεσης με τον Ντίνο, το ψέμα του Φώτη ότι είναι και πάλι μαζί του. Παράλληλα, ο Σίμος προσπαθεί να την Αμαλία να βοηθήσει τη Νέλλυ να καταγγείλει τον βιασμό της από τον Πάρη στην αστυνομία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Αμαλία συναντά τη Νέλλυ, η συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της με επιτυχία. Καταφέρνει να πείσει τη Νέλλυ για τη σημασία της αλληλοϋποστήριξης και της καταγγελίας του Πάρη, προκειμένου να προστατεύσουν τις υπόλοιπες γυναίκες. Παράλληλα, ο αποφυλακίζεται προσωρινά μέχρι τη δίκη του.

Η Βικτώρια και ο Χρήστος, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, να βγάλουν τον Σωτήρη από το παιχνίδι και χρησιμοποιούν τον Δημοσθένη γι' αυτόν τον σκοπό. Η Βικτώρια προσεγγίζει τον Δημοσθένη για να ηρεμήσει τον Αποστόλη, ο οποίος είναι εξοργισμένος που δεν αποφυλακίστηκε.

Ταυτόχρονα, ο Χριστόφορος αποφασίζει να πάρει για να κλείσει τον Πάρη στη φυλακή και να αξιοποιήσει την κηδεμονία του παιδιού που έχουν η Γεωργία και ο Άκης. Ωστόσο, η Γεωργία αρνείται να υποκύψει στις απειλές του, δείχνοντας ότι δεν θα ανεχτεί την .

Η Ζαχαρούλα, αφοσιωμένη στον έρωτά της, αποφασίζει να αφήσει το σπίτι της και να συναντήσει τον Βύρωνα.

Ταυτόχρονα, ο Σίμος και ο Χριστόφορος δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους να πείσουν την Αμαλία να καταθέσει μήνυση εναντίον του Πάρη. Παρ' όλες τις προσπάθειές τους, η Αμαλία αρνείται να υποκύψει στην πίεση και δηλώνει: “Σας παρακαλώ, μη με πιέζετε, δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν το έκανα τότε και δεν θα το κάνω και τ.”

Τελικά, η αποφασιστικότητα της Μιράντας την Αμαλία και την ωθεί να πάει να καταθέσει μήνυση, με αποτέλεσμα να στείλει τον Πάρη στη φυλακή.