Υπάρχουν φορές που η “Ο Παράδεισος των Κυριών” του καναλιού , δίνει στο κοινό της απρόσμενες στιγμές.

Η Μιράντα μοιράζεται με τον Ντίνο μια είδηση που τον σοκάρει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Η Μιράντα, μετά την έκπληξη που παίρνει όταν ανακαλύπτει ότι είναι μητέρα της Αμαλίας, αβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά της προστατεύοντάς την. Εν τω μεταξύ, έχει αποφασίσει να αποφεύγει τον Ντίνο.

Δεν είναι εύκολη όμως αυτή η απόφαση για τη Μιράντα. Όπως αναφέρει το περιοδικό 7 Μέρες TV, θα χρειαστεί να παλέψει με τον εαυτό της, επειδή ο Ντίνος προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ενώ η Μιράντα αγαπά τον Ντίνο, γνωρί ότι πρέπει να χωρίσουν.

Έτσι, όταν την πιέζει να μάθει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Φώτη, νη του απoκαλύπτει «Ναι, είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Και γι' αυτό χώρισα». Ακούγοντας αυτό, ο Ντίνος αισθάνεται το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια του – μοιάζει να αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση είναι και όχι φανταστική.

Στο μεταξύ, ο Πάρης γίνεται θύμα μιας παγίδας που οργανώνει ο Σίμος. Περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ς του, καθώς πέφτει στην παγίδα του Σίμου, ο οποίος τον ρίχνει σε μια κατάσταση που δεν να αντιμετωπίσει.

Ενώ ο Σίμος προσπαθεί να πείσει την Αμαλία να εναντίον του για βιασμό, η Νέλλυ πείθει την Αμαλία ότι θα βοηθήσει αρκετές γυναίκες αν το κάνει. Εν τέλει, όμως, την πείθει η Μιράντα, όντας και η ίδια θύμα άλλοτε, και της δίνει τη δύναμη να βγει μπροστά.