Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος ενημερώνει την Βικτώρια, για το γεγονός ότι ο Αποστόλης εξακολουθεί να είναι ζωντανός. «Πρέ να τον βρεις και να τον βγάλεις από τη μέση, αλλιώς τα σχέδιά μας καταστράφηκαν», του τονίζει εκείνη… Παράλληλα, ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αναζήτηση για τη χαμένη κόρη της Μιράντας. Ωστόσο, αποφασίζει να μην την αναστατώσει μέχρις ότου πετύχει τον στόχο του…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Έτσι, αποφασίζει να πάει στο ίδρυμα με τη Λιζέτα και τον Βύρωνα. Εκεί, επιλέγει να χρησιμοποιήσει ανοικτό τρόπο πίεσης της Βικτώριας. Την ότι είτε θα τον βοηθήσει να βρει την κόρη της Μιράντας, είτε η Λιζέτα θα αναλάβει να προωθήσει τις νομικές ενέργειες που είχε αφήσει στη μέση κατά της ς.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια στη Μιράντα. Ωστόσο, στην τελευταία στιγμή, εμποδίζεται από την παρουσία της Πολυξένης, η οποία έχει επισκεφθεί τον «Παράδεισο».
«Τι πας να κάνεις; θα καταστραφούν τόσοι άνθρωποι και πρώτα-πρώτα η ζωή της Μιράντας», της λέει και την πείθει να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βικτώρια επινοεί ένα σκοτεινό σχέδιο, συμπεριλαμβάνοντας ένα κορίτσι που είχε παραχωρήσει για υιοθεσία. Αυτό το κορίτσι είναι η Νικολέτα, μια όμορφη νεαρή που είχε παραδοθεί σε μια πλούσια οικογένεια γιατρών από το ίδρυμα. Η Βικτώρια την προσεγγίζει με λόγια που αφήνουν ερωτηματικά: «Η βιολογική σου μαμά θέλει να σε συναντήσει. Πρόσεξε όμ, δεν θα ήθελα να το μάθει . Δεν είναι καλή ιδέα να ενημερώσεις τους γονείς σου για κάτι τέτοιο, γιατί σίγουρα θα πληγωθούν».

Η Νικολέτα πείθεται, και η Βικτώρια ενημερώνει τον Ντίνο για το πώς πάνε τα πράγματα. Τελικά, έρχεται η στιγμή που η Μιράντα συναντά την υποτιθέμενη κόρη της. Εκείνη είναι συγκινημένη, αλλά η Νικολέτα φαίνεται απόμακρη: «Είμαι καλά, με μεγάλωσαν με πολλή αγάπη δύο υπέροχοι γονείς, σπουδάζω και ζω μια πολύ άνετη ζωή. Δεν νομίζω ότι θέλω να το αλλάξω όλο αυτό», της ξεαρίζει και η Μιράντα κερώνει, αλλά δεν τα παρατάει.

«Καταλαβαίνω, δεν θέλω να σου ταράξω τη ζωή. Δουλεύω στον “Παράδεισο”, όποτε θέλεις έλα να με βρεις», της λέει, όμως η νεαρή δεν νιώθει απολύτως τίποτα για την Μιράντα και, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, λίγο αργότερα λέει στην Βικτώρια: «Θα προτιμούσα να το ξεχάσω αυτό που έγινε»!