Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος έχει νέες πληροφορίες σχετικά με τον αδερφό του, τον Τζανέτο, και ο κόσμος του ανατρέπεται…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Καθώς αναρωτιέται και ανησυχεί, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Αντρέι και μαζί κατευθύνονται προς το Γύθειο με σκοπό να πάρει τις απαντήσεις σε όσα τον βασανίζουν.

Αντίστοιχα, η Θεοφανώ επιζητεί τις δικές της απαντήσεις, και για να τις ανακαλύψει, επισκέπτεται τη σπηλιά όπου γεννήθηκε, μαζί με την Σιμώνη. Μόνο μέσα από αυτή την σπηλιά μπορεί να εξελίξει και να ελέγξει αποτελεσματικά το χάρισμΑ της ή να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό.

Ωστόσο, οι δύο γυναίκες δεν προβαίνουν στις επιθυμητές ανακαλύψεις, καθώς η ενέργεια που εκπέμπεται από τη σπηλιά αποδεικνύεται πολύ ισχυρή…

Ο φόβος πλέον κυριαρχεί. Η Σιμώνη, τρομοκρατημένη από όσα είδε, σπεύδει να μοιραστεί τα γεγονότα με την Αγάθη και αποχωρεί από τον πύργο, ενώ η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απότομη επίθεση από τη Μεταξία, η οποία υποψιάζεται τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάρκο και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει ευθέως.

Καμία από τις δύο γυναίκες, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τα γεγονότα που έρχονται και, πάνω απ’ όλα την καταστροφική επίδραση που θα είχε μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό, φέρνοντας νέες τραγωδίες στου Λασκαραίους.