Μετά τη φωτιά: Η Ιωάννα βρίσκεται σε μια ακόμη στιγμή απογοήτευσης, αντιλαμβανόμενη ότι ο Άρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά και καταρρέει. Αυτή τη φορά, νιώθει ότι έχει φτάσει στα όριά της και είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τα πάντα. Ωστόσο, η Ειρήνη βρίσκεται δίπλα της, έτοιμη να την υποστηρίξει και να της δώσει τη δύναμη που χρειάζεται, προσφέροντας τη βοήθειά της με κάθε δυνατό τρόπο…. Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επόμενα επεισόδια.

Παρότι αυτό που ανακαλύπτει για τη ξαδέρφη της της έρχεται εντελώς απροσδόκητα, δεν διστάζει να προχωρήσει. Επιμένει να υποστηρίξει την Ιωάννα στην προσπάθειά της να ανακτήσει την ελευθερία της. Εκείνος που βρίσκεται επίσης στο πλευρό της, είναι ο Νίκος, ο οποίος της παραχωρεί ένα μικρό διαμέρισμα που είχε ως αποθήκη, προκειμένου να έχει έναν χώρο δικό της κατά τη διάρκεια της νομικής διαμάχης με τον Άρη.

Καταλήγει στην μεγάλη απόφαση να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, και αυτή τη φορά, παραδίδει η ίδια το έγγραφο στον Βενιέρη με αποφασιστικό βλέμμα. Είναι η πρώτη φορά που ο Άρης αντιλαμβάνεται ότι χάνει τον έλεγχο, και αυτό του προκαλεί οργή.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας αποφασίζει να εκδικηθεί τον Αλέξανδρο για τις πράξεις του και βρίσκει έναν νέο σύμμαχο στο πρόσωπο του Κώστα, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι οι Βενιέρηδες σκοπεύουν να τον καταστρέψουν και αποφασίζει να στραφεί εναντίον τους.

Η πρώτη κίνηση του είναι να αναζητήσει μάρτυρες από τη νύχτα της φωτιάς, και καταφέρνει να βρει την Μαρία, που εργαζόταν στην κουζίνα. Την προσεγγίζει και την πείθει να καταθέσει ότι ο Πετράν ήταν ο υπεύθυνος για το κλείδωμα τους στο υπόγειο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Νίκου και των κοριτσιών, εφαρμόζουν το σχέδιό τους για να βρουν τις αποδείξεις που χρειάζονται εναντίον των Βενιέρηδων.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Θάνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρόκληση να ισορροπήσει μεταξύ των ερευνών που κάνει για τη φωτιά και τη φροντίδα της μικρής Νεφέλης, που περνά μαζί του τη μέρα στο τμήμα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Τάσος ξεκινά να εργάζεται στο σπίτι της Φαίδρας, κάτι που οδηγεί στην ψυχολογική κατάρρευση της Ανθής, καθώς βρίσκεται συνεχώς κοντά της.