Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σχέση με τη και το φόνο του Νικήτα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του , Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 37-38

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 37

Η Ειρήνη ανήσυχη για τον Χριστόφορο, τον ρωτάει αν του συμβαίνουν συχνά αυτοί οι πονοκέφαλοι και τον ρωτάει ξανά τι έχει θυμηθεί απ΄ το παρελθόν. Ο Χριστόφορος της λέει πως βλέπει παράξενες σκηνές απ΄ το παρελθόν και μία απ΄ αυτές είναι ότι δε σκοτώνει αυτός τον Νικήτα, αλλά, η Βαγγελιώ. Μετά της δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς κι η Ειρήνη αρχίζει να το διαβάζει.
Η Κρίστια λέει στο Μάρκο για την ιδέα της Χλόης να βγουν όλοι μαζί την επομένη. Ο Μάρκος δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό, αλλά, όταν βλέπει πως η Κρίστια έχει κολλήσει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Παύλο, αλλάζει γνώμη και της λέει πως είναι καλύτερα να κόψει την επικοινωνία με την Χλόη.
Η περιμένει την Ειρήνη να γυρίσει, αλλά, αντί γι΄ αυτήν, μετά από μέρες ο Αρίστος, που μαζεύει τα πράγματα του για να φύγει απ΄ το σπίτι.
Ο Στέφανος μιλάει στο Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις που σκαλίζει το παρελθόν του και την αγωνία του μήπως η Χάρις ανακαλύψει τη σχέση τους. Ο Νικόλας που τον βλέπει αγχωμένο, τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν.
Ο Άρης γυρνάει σπίτι αγχωμένος που δεν ξέρει πού βρίσκεται η Λουίζα και βρίσκει εκεί τη Μαρήλια, που τον περίμενε να μάθει τι έγινε με τη Λουίζα.
Την επομένη, η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και αγωνιώντας να μάθει τι έκαναν ο Χριστόφορος κι η Έλενα μαζί στο μαγαζί της, της τηλεφωνεί ξανά. Η Ειρήνη δεν της λέει ότι στον Χριστόφορο. Όταν κλείνουν, η Σοφία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/9 Επεισόδιο 38

Η Έλενα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Εκεί είναι η Σοφία, που ρωτάει την Έλενα τι θέλει να πει στην Ειρήνη. Όταν έρχεται η Ειρήνη και η Έλενα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να καταδώσει τον Χριστόφορο στην αστυνομία, αποφασίζει να το κάνει αυτή.
Ο Άλκης ρωτάει τη Μαρήλια, αν ήταν με τον Άρη το προηγούμενο βράδυ κι όταν εκεί κόβει την κουβέντα πρέπει να φύγει, ο Άλκης της λέει πως ο Δώρος μπορεί να ΄χει μπλεξίματα, πράγμα που ανησυχεί τη Μαρήλια, που νόμιζε ότι ο Άλκης δεν είχε ιδέα γι΄ αυτό.
Ο Στέφανος ζητάει δύο ώρες άδεια να πάει να την Αμάλα απ΄ ο αεροδρόμιο, ενώ η Χάρις μαθαίνει τι ώρα φτάνει η Αμάλα.
Ο Δώρος πολύ ανήσυχος για τη Λουίζα και ψάχνοντας τρόπο να μάθει, αν είναι καλά, βρίσκει στις πληροφορίες το κινητό του και τον καλεί.
Ο Μάρκος ρωτάει την Κρίστια, αν ακύρωσε το βραδινό τους ραντεβού με τη Χλόη και τον Παύλο. Η Κρίστια δεν το ΄κανε , όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της και είναι η Χλόη.
Όταν κλείνουν με την Κρίστια, η Χλόη λέει στον Παύλο ότι η Κρίστια με το Μάρκο θα έρθουν από εκεί το βράδυ να φάνε όλοι μαζί.
Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν.