Έρωτας φυγάς Β' κύκλος: Η Μαργέτα την Αλεξάνδρα και ο πόλεμος με τον γιο της ξεκινά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: ανατρεπτικές εξελίξεις

Οι νέες εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» αναμένεται να είναι ανατρεπτικές. Η Μαργέτα, αισθανόμενη υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν, αλλάζει τη στάση της, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον Ιάσονα.

Ο πυροβολισμός του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα και η σοβαρή άσταση της υγείας του έχουν τη Μαργέτα. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να σταθεί δίπλα στη νύφη της, συνειδητοποιώντας πλέον ότι ποτέ δεν της φέρθηκε .

Για την Αλεξάνδρα, οι στιγμές στη φυλακή είναι δύσκολες. Μεγάλη έκπληξη της είναι η επίσκεψη της πεθεράς της, η οποία της υπόσχεται και βοήθεια για να αφεθεί ελεύθερη.

Στο μεταξύ, ο Ιάσονας αναρρώντας σιγά-σιγά, πνίγεται από το μίσος του για την Αλεξάνδρα. Κατά τη διάρκεια της δίκης της, αναμένεται να καταθέσει ενον της με δυσφημιστικά λόγια, προκαλώντας οργή στον Μάρκο. Αυτό θα οδηγήσει σε πυροβολισμούς μέσα στην αίθουσα δίκης και στον πανικό. Κατόπιν, και οι θα βρεθούν στο κρατητήριο.

Στη συνα της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η Μαργέτα θα δράσει σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε στην Αλεξάνδρα. Μετά από μερικές μέρες, θα επισκεφτεί τη νύφη της, φέρνοντας μαζί της τα παιδιά της. Ο της, όταν μάθει για αυτήν την επίσκεψη, αντιδρά αρνητικά έντονα, απομακρύνοντας τα παιδιά από το σπίτι. Έτσι, η σύγκρουση μεταξύ τους θα άλλη τροπή στη σχέση τους, και ο πόλεμος ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Δεμερτζή μόλις θα έχει ξεκινήσει.