Έρωτας φυγάς Β' κύκλος: Η Μαργέτα στηρίζει την Αλεξάνδρα και ο πόλεμος με τον γιο της ξεκινά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: ανατρεπτικές εξελίξεις

Οι νέες εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» αναμένεται να είναι ανατρεπτικές. Η Μαργέτα, αισθανόμενη υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν, αλλάζει τη στάση της, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στον .

Ο πυροβολισμός του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα και η σοβαρή κατάση της υγείας του έχουν τη Μαργέτα. Παρόλα αυτά, αποφασίζει να σταθεί δίπλα στη νύφη της, συνειδητοποιώντας πλέον ότι ποτέ δεν της φέρθηκε .

Για την Αλεξάνδρα, οι στιγμές στη φυλακή είναι δύσκολες. Μεγάλη έκπληξη της είναι η της πεθεράς της, η της υπόσχεται υποστήριξη και βοήθεια για να αφεθεί ελεύθερη.

Στο , ο Ιάσονας αναρρώντας σιγά-σιγά, πνίγεται από το μίσος του για την Αλεξάνδρα. Κατά τη διάρκεια της δίκης της, αναμένεται να καταθέσει εναντίον της με δυσφημιστικά λόγια, προκαλώντας οργή στον Μάρκο. Αυτό θα οδηγήσει σε πυροβολισμούς μέσα στην αίθουσα δίκης και στον πανικό. Κατόπιν, και οι δύο θα βρεθούν στο κρατητήριο.

Στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η Μαργέτα θα δράσει σύμφωνα με όσα υποσχέθηκε στην Αλεξάνδρα. Μετά από μερικές μέρες, θα επισκεφτεί τη νύφη της, φέρνοντας μαζί της τα της. Ο γιος της, όταν μάθει για αυτήν την επίσκεψη, αντιδρά αρνητικά έντονα, απομακρύνοντας τα παιδιά από το σπίτι. Έτσι, η σύγκρουση μεταξύ τους θα δώσει άλλη τροπή στη σχέση τους, και ο πόλεμος στα μέλη της οικογένειας Δεμερτζή μόλις θα έχει ξεκινήσει.