Σασμός: Οι μνήμες του παρελθόντος συνεχίζουν να βασανίζουν το θολωμένο μυαλό του Αντώνη, ο οποίος φαίνεται πως αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται. Η Μαρίνα μπορεί και πάλι να κάνει αισιόδοξες σκέψεις, όμως η διάθεση της ανατρέπεται όταν αντικρίζει τον Φαρμάκη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Λευτέρης αποκαλύπτει πως είναι μυστικός αστυνομικός

Εκείνος θρασύς όπως πάντα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Αντώνη και πριν προλάβει η Μαρίνα να τον σταματήσει και να τον διώξει, ο άντρας της τον υποδέχεται με χαρά. Ο αστυνόμος θυμάται τα παιδικά τους χρόνια, τότε που δεν τους χώριζε τίποτα, ξαφνιάζοντας τόσο τον Ευθύμη, όσο και την Μαρίνα, που γνωρίζει τι ακολούθησε…Λίγο αργότερα, οι γιατροί τους ανακοινώνουν πως μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και η χαρά της οικογένειας Βρουλάλη είναι απερίγραπτη.

Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης ετοιμάζεται για μια επιχείρηση που έχει οργανωθεί για την παράδοση όπλων, που θα γίνει παρουσία του «Εγκεφάλου» του κυκλώματος. Ξέροντας όμως, πως οι Αρχές θα κάνουν έφοδο, προσπαθεί να βρει τρόπο να μην βρεθεί εκεί ο Ευθύμη. Εκείνος αρχίζει να έχει σοβαρές υποψίες και τελικά δεν πηγαίνει στη συνάντηση κι έτσι η επιχείρηση της αστυνομίας δεν φέρνει καρπούς.

Ο «Εγκέφαλος» ξεφεύγει, ενώ ο Λευτέρης προσπαθεί να διαφύγει, αλλά ο Μύρωνας τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί στη φυλακή. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και η ταυτότητα του θα γίνει γνωστή, γεγονός που κατά κάποιον τρόπο γίνεται όταν η Ντίνα επεμβαίνει για να αποφυλακιστεί.

Τότε λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Λευτέρης βρίσκει τον Ευθύμη και του αποκαλύπτει πως είναι μυστικός αστυνομικός και πως μέχρι τώρα τον προστάτευε, αλλά από δω και πέρα θα σταματήσει να το κάνει: «Σου χρωστούσα τη ζωή μου. Σε ξεπλήρωσα και πλέον θα σε παρακολουθώ νύχτα-μέρα».