Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Μάρκος ακούει το μήνυμα της Κρίστιας μετά την του, όπου του λέει ότι είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της τηλεφωνεί ανήσυχος…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 68

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Παύλος, που έχει πως κάτι έγινε με τη Χλόη και φοβάται πως έμαθε για την ύπαρξη του Γρηγόρη και δεν του το λέει, στέλνει μήνυμα στην Κρίστια και τη ρωτάει, αν της το είπε αυτή. Η Κρίστια δεν του ει στο μήνυμα κι ο Παύλος αποφασίζει να πάει να τη βρει να το ξεκαθαρίσει μαζί της.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 21/9 Επεισόδιο 68

Η Ειρήνη με το Μάρκο καταθέτουν μαζί και η Λουκία κάνει τα πάντα για να τους στριμώξει για να παραδεχτούν ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος.
Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια και τη ρωτάει, αν είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη.

Ο περιμένει την Ειρήνη να τελειώσει με την κατάθεση κι έκπληκτος βλέπει τον Χριστόφορο να πάει στο τμήμα. Τον ρωτάει τι κάνει , αλλά, ο Χριστόφορος δεν του λέει. Μπαίνει στο τμήμα και ζητάει να τον Άλκη και του λέει ότι αυτός ανάγκασε την Ειρήνη να μην πει ποιος είναι, όταν έδωσε κατάθεση μετά την έκρηξη.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της και η Ροδούλα, η σερβιτόρα, της λέει πως πέρασε παλιός της φίλος και τη ζήτησε.

Ο Άρης λέει στη ότι είπε στον Χριστόφορο για απειλητικό σημείωμα του Π.Χ. στον Χριστόφορο κι ο Χριστόφορος του είπε ότι ο Π.Χ. είναι ο Χρυσοχόου ένας επικίνδυνος έμπορος κοκαϊνης. Η Μαρήλια τρομαγμένη παραδέχεται ότι ο σκότωσε τον Ηλία και του λέει πως το έκανε εξ΄ αιτίας της.

Ο Μάρκος ακούει το μήνυμα της Κρίστιας μετά την κατάθεση του, όπου του λέει ότι είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της τηλεφωνεί ανήσυχος, αλλά, η Κρίστια δεν απαντάει, ενώ ο Άλκης ρωτάει την Ειρήνη, αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Χριστόφορος, ότι αυτός, δηλαδή, την ανάγκασε να μην πει στην κατάθεση της ότι είναι ο Κυριάκος.