Σασμός: Η αδελφή του Ευθύμη ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατό του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: εκδίκηση …

Μετά τον Αντρέα Βρουλάκη, μια νέα προσωπικότητα ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στον τρίτο κύκλο της σειράς. Αυτή η νέα ηρωίδα αναμένεται να προκαλέσει αναταραχές στην ζωή της οικογένειας Βρουλάκη. Πρόκειται για την Εύα, την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, που φαίνεται πως θα φέρει μπελάδες με την εμφάνισή της. Λέγεται Εύα και φτάνει στην Κρήτη με έναν σκοπό: να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της, Ευθύμη.

Ανατροπές και εκπλήξεις συνθέτουν τον κόσμο των πρωταγωνιστών στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς, με νέες προσθήκες που θα προκαλέσουν αναστάτωση. Ένα από αυτά τα νέα πρόσωπα είναι ο Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης). Αυτή τη στιγμή η παραγωγή αναζητά μια ηθοποιό για να ενσαρκώσει μια γυναίκα-αράχνη, η οποία εμφανίζεται στην Κρήτη, φέρνοντας μαζί της ανατροπές. Μερικά από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τον ρόλο αυτό είναι η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου και η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, αλλά η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Ο χαρακτήρας αυτής της γυναίκας είναι η Εύα, αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε χωριστά από τον αδελφό της, η σχέση τους ήταν στενή. Ωστόσο, όταν ο Ευθύμης εξαφανίζεται χωρίς καμία εξήγηση, η Εύα ανησυχεί ιδιαίτερα.

Η Εύα είναι πεπεισμένη ότι κάποιος έχει αφαιρέσει τη ζωή του αδερφού της. Αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια, φτάνει στην Κρήτη. Αν και πονάει για τον χαμό του αδελφού της, είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση. Η αποστολή της δεν είναι μόνο να αποκτήσει την περιουσία και τις επιχειρήσεις του Ευθύμη, αλλά και να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για τον θάνατό του. Φτάνοντας στην Άνω Ποριά, απευθύνεται στον Παύλο και τον παπα-Μιχάλη, παρακαλώντας τους να διατηρήσουν την ταυτότητά της κρυφή. Η παρουσία της Εύας σοκάρει τον Παύλο, καθώς αντιλαμβάνεται ότι οι προθέσεις της δεν είναι ειρηνικές. Η Εύα αποκαλύπτει τον σκοπό της στον Παύλο, δηλώνοντας ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν εξακριβώσει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του αδελφού της, αγνοώντας ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Ο Παύλος, ο οποίος έχει βυθιστεί στον πανικό από την ιδέα ότι η Εύα αναζητά εκδίκηση και αίμα, αντιμετωπίζει εσωτερικό του πόλεμο. Από τη στιγμή που σκότωσε τον κολλητό του, ζει σε έναν εφιάλτη. Παρότι γνωρίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή τότε, η ενοχή για τον θάνατο του τον βασανίζει. Τώρα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την εκδικητικότητα της αδελφής του. Φοβάται ότι η Εύα θα ανακαλύψει την αλήθεια και θα στραφεί εναντίον του. Καθώς η Εύα αναζητά τον δολοφόνο του αδελφού της, ανακαλύπτει μια αναπάντεχη εξέλιξη. Η διαθήκη του Ευθύμη ανοίγεται και σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, μαθαίνει ότι έχει αφήσει μέρος της περιουσίας του στη Στέλλα.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη συγκλονίζει την Εύα, καθώς δεν μπορεί να κατανοήσει για ποιο λόγο ο αδελφός της άφησε χρήματα στη Στέλλα. Έτσι, αρχίζει να ερευνά τη ζωή της δικηγόρου. Στην πορεία, γνωρίζει τυχαία τον Αντρέα Βρουλάκη, ο οποίος θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία της.