Οι Πανθέοι: Η Μάρμω έτοι να τινάξει τη ζωή της ν αέρα για χάρη του Κίτ… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Για χάρη του Κίτσου..

Ο Ανδρέας που παρατηρεί την παράξενη αλλαγή στη συμπεριφορά της Μάρμ, αποφασίζει να της τείνει ένα ταξίδι ανας. Αν κι εκείνη δέχεται την πρόταση, νιώθει βρίσκεται σε ένα σημείο όπου πιθανόν να εγαλείψει τον σύζυγό για τα μάτια του Κίτσου!

Ο Φάνης βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη της απιστίας του και αποφασίζει να ζητήσει συμβουλές από τον Στάθη για να επαναφέρει τη σχέση του με τη Βέτα. Ωστόσο, οι συμβουλές που λαμβάνει από τον Στάθη έχουν αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος, έχοντας ακούσει από την Καλή (που υποδύεται η Μαρία Αλιφέρη) σημαντικές πληροφορίες, σπεύδει να συναντήσει τη και να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως σχετικά με το νόθο παιδί που βρίσκεται στην οικογένεια των Πανθέων.

Η Λιάνα γίνεται πιο φιλική προς τον ξάδελφό της, τον Θωμά, μετά από τη νύχτα που περνάνε στο Γραμματικό. Ωστόσο, δεν έχει καμία υποψία για τις προθέσεις του Γαζή, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, φαίνεται να σχεδιάζει κάτι. Κατόπιν, κάνει μια πρόταση στον Φάνη, η οποία δημιουργεί νέες αναταράξεις.

Ο Ανδρέας, που παρατηρεί την περίεργη διάθεση της Μάρμως, της προτείνει να βγουν έξω μαζί. Εκείνη συμφωνεί, χωρίς να να φανταστεί ότι ο ερωτευμένος Κίτσος θα βρίσκεται στο ίδιο μέρος…