Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Το φινάλε της σειράς θα συναρπάσει το κοινό με ανατροπές που θα σφραγίσουν την τελική αναμέτρηση ανάμεσα σε Λασκαραίους και Γερακάρηδες. Η συγκίνηση θα είναι αφόρητη, καθώς η Δαμιανή, η οποία βρίσκεται μεταξύ μετάνοιας και καταστροφής, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Ο έρωτας της Θεοφανώς με τον Αντρέι θα προκαλέσει θύελλα στον πύργο των Λασκαραίων, αφήνοντας τον Μάρκο σε βαθιά πληγωμένη κατάσταση. Ωστόσο, ο Αντρέι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να προστατεύσει την αγαπημένη του από τους Γερακάρηδες, ενώ η ίδια η Θεοφανώ θα εκπλήξει ξανά, δημιουργώντας νέες ανατροπές. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος θα αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας ως όμηρο τον Τζανή, με κίνδυνο τις ζωές και των δύο.

Ο Σπήλιος, από την πλευρά του, θα αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη του, καθώς η Γερακίνα θα μάθει την αλήθεια για το θάνατο του γιου τους, ενώ θα παλέψει με την μανία της μητέρας του, Κυπριανής. Η αποκάλυψη για τον ρόλο της Δαμιανής στη δολοφονία του βρέφους θα προκαλέσει σεισμό στον πύργο των Λασκαραίων. Η Θεοφανώ θα αποφασίσει να εκπληρώσει την επιθυμία της μητέρας της για εκδίκηση, ενώ μέλη των Λασκαραίων θα συμμαχήσουν με τους Γερακάρηδες.

Η κατάληξη φαίνεται αβέβαιη, καθώς η Δαμιανή βρίσκεται στο πιο δύσβατο μονοπάτι της ζωής της, αναγκάζοντας τη να επιλέξει μεταξύ μετάνοιας και καταστροφής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ