Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης, συγκλονίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Προβιός έειλε προξενιό στην Ιουλία και σπεύδει νοσοκομείο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: αδιάφορο προξενιό

Η Ιουλία, του ομολογεί ότι το προξενιό για είνη αδιάφορο, και του δηλώνει πως παραμένει βαθιά ερωτευμένη μαζί του.

Από την άλλη, ο Στασινόπουλος δεν υποκύπτει στις πιέσεις να απελευθερώσει Στράτο. Αντίθετα επιλέγει να συλλάβει τον Ζαφείρη, τον επιστάτη του Στράτου, με σκοπό να τον αναγκάσει να ομολογήσει ότι εκείνος φέρει ευθύνη για τον φόνο.

Παρά τη σκληρή βασανιστική που υφίσταται, ο Ζαφείρης αρνείται να ομολογήσει οτιδήποτε και, τελικά, αφήνεται ελεύθερος. Ας μετά, αποφασίζει να προστατέψει τον Φώτη, τον βοηθό του, ο οποίος επίσης είναι γνώστης της αλήθειας.

Καθώς η εγκυμοσύνη της Ιουλίας συνεχίζει να εξελίσσεται, αρνείται να προδώσει όσα γνωρίζει σχετικά με τον φόνο, περιμένοντας ότι ο Γρηγόρης θα αναλάβει την πρωτοβουλία.

Η αντίδραση του Γρηγόρη να μην μιλήσει σοβαρές αμφιβολίες στην Ιουλία. Πληγωμένη από τη στάση τους, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αναγκάζεται να αξιολογήσει τη σχέση τους και σιγά-σιγά καταλαβαίνει ότι η μόνη επιλογή που της μένει είναι να συμφωνήσει να παντρευτεί τον Γιωργίκη. Τ, η Ιουλία θα πρέπει να θάψει οριστικά τα συναισθήματά της για τον Γρηγόρη.