Το ξενιό της ς: Ο Γρηγόρης ζει στιγμές , φοβούμενος πως ο Στράς, μετά την της Ιουλίας, θα βρεθεί οριστικά στη φυλακή… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 17

Μια πση του Στράτου στην Στάσα, αντί να την ηρεμήσει, θα την εξαγριώσει ακόμα περισσότερο

Το προξενιό της Ιουλίας 10/11 Επεισόδιο 17

Μια πρόταση του Στράτου στην Στάσα, αντί να την ηρεμήσει, θα την εξαγριώσει ακόμα περισσότερο, την ώρα που η Ιουλία, μετά από την πίεση της μάνας της και του Στασινόπουλου, πηγαίνει στη Διοίκηση χωρυλακής Λάρισας για να καταθέσει τι είδε τη νύχτα του φόνου του πατέρα της.

Ο Γρηγόρης ζει στιγμές αγωνίας, φοβούμενος πως ο Στράτος, μετά την κατάθεση της Ιουλίας, θα βρεθεί οριστικά στη φυλακή, ενώ ο πατέρας του, τσακώνεται με την Κυριακούλα, που μαθαίνοντας την συνάντησή του με την Στάσα, γίνεται έξαλλη.

Η Αλεξάνδρα και ο Ατζαλίνας πάνε αυτοί στην χωροφυλακή για να μάθουν τι κατέθεσε η Ιουλία και εκεί έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη.

Και ενώ ο Στασινόπουλος υποχωρεί στη θέληση της Φιλιώς για το προξενιό με το Γρηγόρη, η Ιουλία θα συναντήσει για φορά τον Γιωργίκη με τον γιό του, Χρήστο σε μια σπαρακτική τους στιγμή…