Μετά γάμο της με τον Γιωργίκη, η Ιουλία μετακομίζει στο του συζύγου της. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, δείχνει ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ενώ ο άντρας συνεχίζει να φέρεται με πολλή στοργή και αγάπη στον γιο του, τον Χρήστο, γεγονός που ασφάλεια στην κοπέλα, η Ιουλία νιώθει θλίψη για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Παρά ταύτα, νιώθει σίγουρη πως έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μία καλή ζωή για το αγέννητο παιδί της.

Ωστόσο, η Ιουλία, σύμφωνα με το περιο MyTv, αντιμετωπίζει εχθρική συμπεριφορά από την αδελφή του άντρα της από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο αρχοντικό. Η Χάδω, μια ιδιαίτερα σκληρή και αδιάλλακτη , εκδηλώνει φανερή αντιπάθεια προς την κοπέλα και να της καταστήσει σαφές ότι είναι η κυρία του σπιτιού.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, η Ιουλία βρίσκεται σε μια θέση όπου είναι αναγκασμένη να δέχεται τις προσβολές και την κακή συμπεριφορά της Χάδω, ώς και της Στεφανίας. Η Χάδω την βασανίζει με δύσκολες δουλειές και ψυχολογικό πόλεμο, ενώ η Στεφανία, που ακόμα τρέφει αισθήματα για τον Γιωργίκη, δεν την φιλοδοξεί με φιλία.

Η παρουσία της Ιουλίας στο σπίτι αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Γιωργίκη και του γιου του, του Χρήστου, ο οποίος την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η Στεφανία και η Χάδω επιδεικνύουν εχθρική συμπεριφορά προς την Ιουλία, αλλά εκείνη υπομένει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που της ανατίθενται.