Το προξενιό της Ιουλίας: νέα στην υπόθεση Ραζίνη φέρνουν τη Στάσα σε μια απόφαση με τραγικές συνέπειες…. Διαβάστε πρώι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προσπαθεί να την αποτρέψει

Η Ιουλία προσπαθεί να την αποτρέψει, αλλά μόνο ο Στασινόπουλος φαίνεται να μπορεί να την πείσει να σκεφτεί λογικά. Αυτή η κατάσταση οδηγεί την Ιουλία σε ακόμα μεγαλύτερη απόγνωση, καθώς παγιδευμένη στα προβλήματά της και βιώνει δικούς της εφιάλτες.

Στο αρχοντικό των Ραζίνηδων, ο Χρήστος μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη, απαιτεί αυτό που του έχουν υποσχεθεί: την άφιξη της Ιουλίας. Παράλληλα, η Κατερίνη και η Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η ένταση μεσα στον Στράτο και τον Στασινόπουλο, που είναι στο αποκορύφωμά της, καθιστά αδύνατη την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες.

Η Αλεξάνδρα, αντίθετα προς την επιθυμία του Ατζαλίνα, ετοιμάζεται να αφήσει το ξενοδοχείο όπου διαμένει και να επιστρέψει στην Αθήνα. Η Ιουλία, απεγνωσμένη, αποφασίζει να βάλει τέλος σε ό,τι ακόμα τη συνδέει με τον Γρηγόρη. Επιχειρεί, λοιπόν, να απαλλαγεί από το μωρό που φέρει, με έναν επικίνδυνο .

Για μια ακόμα φορά, η παρέμβαση του Προβιού αποδεικνύεται κρίσιμη για τη σωτηρία της Ιουλίας, που μεταφέρεται ξανά στο νοσοκομείο. Εκεί, καθώς ο και η Ιουλία υποφέρουν χωριστά, ο από τον άλλον, ο Γιωργίκης, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, βρίσκει την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί της. Από την άλλη, η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες για την ατυχία που βιώνει η κόρη της τον τελευταίο καιρό.