Η Γη της Ελιάς: η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Καμία απάντηση

Ο ς ζητά Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του στη Γη της Ελιάς και αυτοί, με χαρά, δέχονται την πρόταση του. Από την άλλη, ο ενημερώνει την Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και αυτό τη συγκινεί βαθιά.

Παράλληλα, η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, της συνιστά να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει να προσπαθεί.

Στο μεταξύ, ο Μάνος αποφασίζει να πάι αποφασιστικά μέτρα να βελτιώσει την κατάσταση της και αφαιρεί όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Ωστόσο, αυτή η κίνηση έχει ανεπιθύμητες συνέες, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και αποχωρεί από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον “αόρατο” εχθρό που τους περιβάλλει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται αν έχει ευθύνη σε όσα συμβαίνουν.

Η Ξένια συμφωνεί να γεννήσει το παιδί του Δημοσθένη, με αμοιβή, και να του το παραχωρήσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του.

Εν τω μεταξύ, η Μαργαρίτα γίνεται θύμα επίθεσης από αγνώστους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Άννα παραμένει έκπληκτη από τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τον γάμο.

Ο Λυκούργος ανακαλύπτει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και αυτό τον εξοργίζει. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση και ξαφνικά μεταξύ τους προκύπτει μια έντονη έλξη. Χωρίς να σκεφτούν, έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος…

Η Αρετή πιάνει τη Χρυσούλα την στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ τους. Αμέσως μετά, απευθύνεται στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα που θα εξασφαλίζει ότι η Ξένια θα του παραδώσει το παιδί μετά τη γέννα.

Η Ιουλία, απαιτώντας περισσότερες πληροφορίες για την κόρη της, αποφασίζει να προσλάβει έναν ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.