Τα πάνω κάτω έρχονται στην «Μάγισσα», θώς όλη η Λασκαρέων την πραγματική ταυτότητα Αντρέι. Όλοι τώρα θα πρέπει προσαρμοστούν σε αυτήν την νέα κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου και του Μάρκου.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ νιώθει πως κάτι κακό θα συμβεί…

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Θεοφανώ γίνεται και πάλι στόχος, αλλά αυτή την φορά και από την και από την Κυπριανή. Μετά την αποκάλυψη της Θεοφανώς στον Μάρκο ότι δεν τον θέλει πλέον, είνος εξοργίζεται και καταλήγει στο συμσμα ότι ο Αντρέι είναι ο φταίχτης για όλα. Τότε, της λέει: «Για τον Αντρέι προσπαθείς να με τιμωρήσεις. Μην ανησυχείς, θα βρω και σε αυτό το πρόβλημα» και φεύγει θυμωμένος.

Αργότερα, ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι στην συνάντηση τους, όμως η κατάσταση παίρνει μια απροσδόκητη στροφή. Ο Αντρέι αποφασίζει να φύγει και η Θεοφανώ χάνει και τους λιγοστούς συμμάχους της.

Η φυγή του Αντρέι από τον πύργο σε συνδυασμό με την επίσης απουσία του Μάρκου, προ ένταση στην Θεοφανώ. «Δεν βρίσκονται ούτε ο Αντρέι ούτε ο Μάρκος, ανησυχώ πως κάτι δυσάρεστο συμβαίνει» λέει στον Κανέλλο, που προσπαθεί να εντοπίσει τους δυο ανιψιούς του, όπως θα δούμε παρακάτω στη «Μάγισσα».