Αντρέι και Μάρκος δίνουν μάχη α σώσουν τη Θεοφανώ… Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Νέες εντάσεις προβλέπονται νέα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», αφού η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια των Τριβολαίων και ο Μάρκος με τον Αντρέι αναλαμβάνουν να την σώσουν.

Η απόφαση του Μάρκου να αγνοήσει το αίτημα του Μιχαήλ για την επιστροφή της ηγεσίας δημιουργεί αστάθεια και εξαιρετική ανησυχία στον πύργο. Η Θεοφανώ, από την άλλη, διαμαρτύρεται ενάντια στην αυθαίρετη στάση του Μάρκου, σηματοδοτώντας το τέλος της τους.

Την ταραχή στον πύργο των Λασκαραίων εκμεταλλεύεται ο Τζανής, μαζί με την Δαμιανή να απομακρύνουν τη Θεοφανώ, επιτρέποντας στους Τριβολαίους, τους εχθρούς της «Μάγισσας» που θέλουν την τιμωρία της, να εισβάλουν στον πύργο και να τους οδηγήσουν μπροστά τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, η καταστροφή της αποθήκης των Λασκαραίων προετοιμάζει το έδαφος για τους Τριβολαίους να εισβάλλουν στον πύργο και να αρπάξουν τη Θεοφανώ. Καθώς ο Αντρέι και ο Μπακού ανακαλύπτουν το προσεχές , τρέχουν να βρουν τη Θεοφανώ, είναι πολύ αργά. Η Θεοφανώ έχει εξαφανιστεί. Συγκεντρώνουν μερικούς άνδρες, και ο Αντρέι μαζί με τον Μάρκο και τον Βρώτσο ξεκινούν μια την αναζήτηση που τους οδηγεί σε έναν αινιγματικό άνδρα, του οποίου τις πραγματικές προθέσεις δεν μπορούν να ξεχωρίσουν.

Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ μάχεται να ξεφύγει από τους απαγωγείς της και το πνεύμα της μητέρας της ξυπνά για την σώσει από τον κίνδυνο. Όπως θα δούμε, η Θεοφανώ θα βάψει τα χέρια της με αίμα, καθώς η επιθυμία της για εκδίκηση είναι .