Σασμός επόμα επεισόδια: Ο Σασμός καθηλώνει καθώς η αναζήτηση της Εύας για το δολοφόνο του αδερφού της, Ευθύμη, τη φέρνει σε ένα . Τι θα κάνει από εδώ και πέρα η κοπέλα είναι ορκισμένη για εκδίκηση;

Οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha τρέχουν καθηλώνοντας τους τηλεθεατές που δείχνουν για τρίτη συνεχή χρονιά την αδυναμία τους στο Σασμό όπως φανερώνει η τηλεθέαση.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα στοχοποιεί έναν ύποπτο για το φόνο του Ευθύμη

Η Μαρίνα καυγαδίζει με τη γιαγιά Ειρήνη, για την απόφασή της να ανάψει το καντήλι του Βασίλη στο νεκροταφείο. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα στην προσέγγιση των δύο οικογενειών. Την ίδια στιγμή, η Στέλλα πνεί με τον Χρήστο, και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά. Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο ς διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες.

Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο ς αναγκάζεται να της ζητήσει . Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για το θάνατο του στο Μανόλη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Νάντια απέναντι στην κολασμένη αλήθεια

Σασμός: Αυτοί οι ηθοποιοί πάνε στο J2US

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ ανακαλύπτει χειρόγραφα του Τζανέτου!Source link