Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» του ALPHA, με την Εύα να προχωρά με μαεστρία σε μια λά σχεδιασμένη παγίδα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Χρήστος ς επιδιώκει να λύσει τα και να εξαλείψει τόσο την εχθρότητα μεταξύ δύο οικογενειών, των και των Βρουλάκηδων, όσο και να αποκαλύψει τις νομες πράξεις διάφορων συμμοριών και το ι βρίσκονται από πίσω.

, , ο Γιακωβάκης βγάζει ένταλμα α έφοδο στο οινοποιείο του Παύλου και μαζί με τον Αντώνη φτάνουν εκεί για να εξακριβώσουν αν οι φήμες για κρυμμένα όπλα αληθεύουν. Αρχικά, δεν βρίσκουν τίποτα, ωστόσο, αφού η έρευνα από την αστυνομία συνεχίζεται ο εισαγγελέας ανακαλύπτει πως ένας τοίχος είναι κούφιος κι εκεί τελικά εντοπίζουν μια μεγάλη ποσότητα όπλων.

Όταν ο Παύλος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα συνειδητοποιεί ότι η Εύα είναι πίσω από την παγίδα που του στήθηκε. Λίγο αργότερα, ο Παύλος βρίσκεται στη φυλακή και η καπετάνισσα τον επισκέπτεται και του ανακοινώνει ότι ξέρει ότι δεν φέρει εκείνος την ευθύνη για τον θάνατο του Βασίλη. Αυτή η κίνηση φαίνεται ότι ίσως είναι η αρχή για το τέλος της βεντέτας μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.