Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος, ακριβείς οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φροντίδα του μωρού. Ωστόσο, όταν ένα άτομο έμπιστο εμφανίζεται, η Παναγιώτα απασίζει να παραβιάσει τις οδηγίες του και να παραδώσει το παιδί…Η Ευγενία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του μωρού και αναγκάζει τον Μάρκο να πάρει δραστικά μέτρα.

Η ανησυχία του για την ασφάλεια του παιδιού τον καθιστά αποφασισμένο να το προστατεύσει. καια υτή τη φορά θέλει πάση θυσία να το κρατήσει μακριά από τη μητέρα του, πιστεύοντας ότι δεν είναι ασφαλές κοντά της. Συγχρόνως, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Αθήνα, με σκοπό να βρει τα ίχνη του Στέφανου.

Την ίδια στιγμή, η Ουρανία, κρατώντας μια βαλίτσα στο είναι έτοιμη να φύγει και ζητά από τον Ιάσονα να της αποκαλύψει την σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του. Από την άλλη, ο Φάνης ένα σημαντικό στοιχείο σε έναν χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο με τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα. Ταυτόχρονα, ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής, ενώ η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι ο Ιάσονας σκοπεύει να πουλήσει τα πάντα και να αποχωρήσει με την ίδια και τα παιδιά στο εξωτερικό. Σε απόγνωση, επικοινωνεί με τον Μάρκο και τον προτρέπει να αντιδράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Μάρκος συμφωνεί και οι δυο τους ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον μακριά από το Κιάρι. Όμως, παρά την τους, ο κίνδυνος εξακολουθεί να τους , ενώ η μοίρα εξακολουθεί να παίζει τα δικά της παιχνίδια. Στο μεταξύ, η Ευγενία βρίσκει τυχαία την Ελπίδα να φροντίζει το μωρό της παραβιάζοντας την απαγόρευση του να επαφή με το παιδί. Η αντίδρασή της είναι άκρως επικίνδυνη καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να την σκοτώσει ενώ στη συνέχεια το μωρό και εξαφανίζεται…